Kovancılar Belediye Başkanı Hacı AKPINAR, Kovancılar Yeni Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve yönetimi ile beraber Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret etti.

DUMANDAĞ: KOVANCILAR ’DA ÖRNEK OLACAK BİR CAMİ, KÜLLİYE YAPACAK

Makam odasında misafirlerini ağırlayan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Başkan Akpınar’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyerek, “Bugün Kovancılar Belediye Başkanımız Hacı Akpınar Bey, Kovancılar Yeni Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı ile bizi ziyarete geldiler. Yaptıkları ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Başkanımızın Kovancılar ‘da yaptığı çalışmaları yakından takip ediyorum. Allah yardımcısı olsun. Kovancılar ’da örnek olacak bir cami, külliye yapacak. Herkesin dilinde. Nerede bir cami yapımı konusu açılıyorsa Kovancılardaki cami projesinin aynısı yapılsın deniyor. Tabi ki makamlar geçici, insanlar geçici ama yapılan icraatlar kalıcı. Başkanıma çalışmalarında başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

AKPINAR: PROJEMİZ MÜKEMMEL BİR PROJE

İlçedeki çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, çarşı içerisinde yapımına başladıkları 2 bin 500 kişilik külliyeyi kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, “Başkanımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizde şu anda çarşı bölgemizde, esnafımızın yoğun olduğu bölgede bir camii inşaatına girdik. Camimizin oturumu 1800 m2. Külliye şeklinde yaptık. Otoparkı, Kur’an Kursu, çay ocağı, gençlik merkezi, kadınlar dergahı ile 2500 kişilik cami olmak üzere inşaatını başlattık. Bu konuda başkanımızın bilgisi var. Projemiz mükemmel bir proje. İnşallah kısa sürede camimizi bitirip ibadete açacağız. Başkanımızın bu konuda hayırsever olduğunu biliyoruz. İlimize ve ilçelerimize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.” diye kaydetti.