Ticaret Borsası seçimleri cumartesi günü gerçekleştirilmiş ve başkanlık için dört aday ter dökmüştü.

Yapılan seçim sonrasında Başkan Adayı Adem Akbulut 47, Yavuz Oğuz 58, Şenol Arslan ise 88 oy alırken mevcut başkan Mehmet Ali Dumandağ ise üyelerinin 155’inin oyunu alarak, yeniden başkanlığa seçilmişti.

Üyelerinden en yüksek oyu alan Başkan Dumandağ, seçim sürecinde bütün üyeleri ile bir araya gelmeye gayret gösterdiklerini söyledi.

DUMANDAĞ: BERABER BAŞLADIK BERABER DE BİTİRECEĞİZ

Başkan Dumandağ, “ değerli üyelerimiz, değerli hemşehrilerimiz, bir seçim süreci geçirdik bu süreçte tüm üyelerimizi tek tek ziyaret ettik. Belki zaman zaman üyelerimiz bundan rahatsız oldu ben hepsinden özür dileyerek helallik istiyorum ve t6eşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıydı bu yarışta bize sorumluluk verdiler sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Arkadaşlarımızla hep beraber hareket ettik, hareket etmeye de devam edeceğiz, beraber başladık beraber de bitireceğiz” dedi.

Başkan Dumandağ, “Bize Oy Veren Vermeyen Herkesin Başkanıyız” diyerek, sorumluluklarının altından kalkacak bir güce sahip olduklarını kaydetti.

DUMANDAĞ: SORUNUMUZU BİLİYORUZ SORUNUMUZ AĞIRDIR

Başkan Dumandağ, “ Bize oy veren vermeyen herkesin başkanıyız. Tüm üyelerimize, aday olan arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Kavga gürültü olmadan burada birbirimize sarıldık birbirimizden ayrıldık. İlk rakip arkadaşım hemen ilk çiçeği gönderdi teşekkür ederim. Eğer bir küslük dargınlık olsaydı bu çiçekler gelmezdi. Biz böyle başladık böyle devam edeceğiz bizde küskünlük dargınlık yok. Bu seçimde bize destek veren tüm basın mensupları arkadaşlarımıza tüm camialarımıza tüm büyüklerimize teşekkür ederim. TOBB Başkanı telefon açarak tebrik etti, diğer siyasilerimiz telefon açarak tebrik etti, tüm Elazığ kamuoyu gelen oldu gelemeyen oldu tebrik ettiler ben herkese teşekkür ederim. Bu seçim ilimize üyelerimize hayırlara vesile olsun. Sorunumuzu biliyoruz sorunumuz ağırdır, altından kalkacak güçteyiz arkadaşlarımızla hep beraber hareket ediyoruz inşallah ilimize en iyi şekilde bize ne düşerse yapmaya hazırız” dedi.