Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Demir  Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Dumandağ; Elazığ ve Erzurum’un hem kültür bakımından hem örf adet bakımından iki kardeş şehir olduğuna değindi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,  Başkan Mehmet Ali Dumandağ'a hediyelerini takdim etti.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Demir Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar’ı makamında ziyaret etti. Kendilerini bu sıcak karşılamalarından dolayı Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar’a teşekkür etti.

Başkan Dumandağ kendi aile şirketi olan Elazığ Yem AŞ. Doğu Anadolu Erzurum 2. Tarım ve Hayvancılık Fuarında yerini aldı.

DUMANDAĞ: DOĞU ANADOLU TARIM VE HAYVANCILIĞINI CANLANDIRIYOR

Erzurum'un tarım ve hayvancılık kenti olduğunu ifade eden Dumandağ, "Türkiye'deki toplam meraların yüzde 13'ü Erzurum'da yani ülkemizde en fazla merası olan ili Erzurum dedi Doğu Anadolu Erzurum 2. Tarım ve Erzurum Hayvancılık Fuarı Doğu Anadolu tarım ve hayvancılığını canlandırıyor” dedi.

Erzurum Tarım ve Hayvancılık Fuarında stantları ziyaret eden Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Erzurum Ticaret Borsasını ve iran Başkonsolosluk stant’ını ziyaret ederek İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosu Mohsen Sheikhlou ile birlikte bir süre sohbet etti.

 Bu organizasyon’da emeği geçen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Hakan Oral başta olmak üzere tüm ilgililere teşekkür etti.