Vekaletle kurban organizasyonu devam ediyor.

İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya’yı makamında ziyaret eden Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ vekâletle kurban bağışında bulundu.

DUMANDAĞ: EN GÜVENLİ ŞEKİLDE ULAŞTIRMAKTADIR
Kendisi ve eşi adına kurban bağışında bulunan Dumandağ, “Türkiye Diyanet Vakfı 149 ülkede düzenlediği kurban organizasyonu ile ihtiyaç sahibi insanlara milletimizin emanetlerini en güvenli şekilde ulaştırmaktadır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim tüm Müslüman kardeşlerimiz gibi bizlerinde ibadetlerini kabul etsin” şeklinde konuştu.

SARIKAYA: MİLLETİMİZ GÜVEN DUYGUSU VE GÖNÜL HUZURU İLE BAĞIŞLARINI YAPIYORLAR
Ülke genelinde devam eden vekâletle kurban organizasyonunun yoğun ilgi gördüğünü belirten Müftü Yusuf Sarıkaya; “Milletimiz büyük bir güven duygusu ve gönül huzuru ile bağışlarını, özellikle vekâlet yoluyla kurban bağışlarını Türkiye Diyanet Vakfımıza emanet etmektedir” dedi.

SARIKAYA: TÜRKİYE DİYANET VAKFI’NA KURBAN BAĞIŞINDA BULUNABİLECEKLERDİR

Bu yıl vekâlet yoluyla kurban kesim bedellerini yurt içi 890 TL, yurt dışı ise 725 TL olarak belirlediğini belirten Sarıkaya, “Elazığ Müftülüğü olarak yoğun bir çalışma içindeyiz. Kurban organizasyonuna destek vermek isteyen vatandaşlarımız; www.tdv.org veya bagis.tdv.org adreslerinden online olarak ve bu yıl ilk kez Mobil Bağış Uygulamasından da bağışlarını yapılabilmektedir. Ayrıca il ve ilçe müftülükleri, TDV Şubeleri, cami görevlileri, tüm PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da hayırsever vatandaşlarımız Türkiye Diyanet Vakfı’na kurban bağışında bulunabileceklerdir” ifadelerine yer verdi.