Elazığ Ticaret Borsası, komşu il Malatya’dan misafirlerini ağırladı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve beraberindeki heyet, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

SADIKOĞLU: ELAZIĞLILARIN ŞANSLI OLDUĞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM

İkilinin görüşmesinde Malatya ve Elazığ’ın tarım ve hayvancılık sektörüne katkıları ön plana çıkarken; Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Gerçekten bu bölgede tecrübesiyle, birikimiyle yıllardan beri kendi bulunmuş olduğu ile katkı sağlayan ve bu katkının bizim bölgemizdeki diğer borsalar tarafından da örnek alınarak bu bölgenin gelişimine de fayda sağlayan bir başkanımız var. Onun için Elazığlıların şanslı olduğunu söylemek istiyorum. Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nde de ciddi anlamda birikimiyle, donanımıyla Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nde de istifade ettiğimiz, odalarımızın çalışmalarından ve diğer oralara da örnek gösterdiğimiz bir borsamız Elazığ Ticaret Borsası, borsamız. Bu anlamda değerli başkanıma ve çalışma mesai arkadaşlarına, meclis başkanımıza, yönetimine teşekkür ediyoruz. Hem bölgemize hem Elazığ iline katkıda bulundukları için kendilerinin başarılılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

DUMANDAĞ: HEP BİRLİKTE BİR ŞEYLER YAPACAĞIZ

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ da, “Biz komşu iliz. Toplantılarda da, özel olarak sık sık bir araya geliyoruz. Sağ olsun bizim ilimizin, üyelerimizin bir sıkıntısı olduğu zaman toplanıyoruz. Teklifsiz her zaman kendileri ile her zaman görüşüyoruz. Kapısı bize açık. Bende bu ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Malatya’nın da Elazığ’a çok büyük faydalarının olduğuna inanıyorum. İnşallah bundan sonra da fayda sağlayacağız. Çalışmalarımızı beraber yapacağız. Buna inanıyorum. Hep beraber bu süreç içerisinde ilimize, bölgemize, Türkiye’mize elimizden geldiği kadarıyla el birliği ile inşallah hep birlikte bir şeyler yapacağız. Başkanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL