Başkan Dumandağ: Seçilen Milletvekillerimize Başarılar Dilerim

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Başkan Dumandağ: Seçilen Milletvekillerimize Başarılar Dilerim

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine ilişkin açıklama yaptı.

Dumandağ yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Milletimiz, 14 Mayıs tarihinde rekor sayılacak bir katılımla sandığa giderek kullandığı oylarla, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girecek milletvekillerini belirlerken, 13’üncü cumhurbaşkanının ise ikinci turda belli olması yönünde karar verdi. Öncelikle seçilen milletvekillerimize başarılar dilerim. İkinci tur seçiminin yine ülkemize yakışır bir şekilde gerçekleşeceği inancıyla, seçim ortamının sağlıklı bir şekilde sonlanması ve ülkemizi ileriye götürecek ekonomik adımların zaman geçirilmeden atılmasını arzu ediyoruz. İş dünyası olarak esas prensibimiz; değerleri ve idealleriyle dünyaya örnek, üreten ve daima güçlü Türkiye'dir. Seçim sürecinde ve sonrasında, ülkemizin öncü hedeflerini hayata geçirmek için 'Bir ve Beraber' olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137