Başkan Dumandağ: Şehrin Sorunları Yetkili Makamlarda

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlunun Başkanlığında gerçekleştirilen video konferans görüşmesine katıldı… Başkan Dumandağ, Elazığ’ın sorunlarını yetkili makamlara ilettiklerini söyledi.

Başkan Dumandağ: Şehrin Sorunları Yetkili Makamlarda

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen video konferanslı toplantıya katıldı.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs başlığı ile gerçekleştirilen toplantıya 365 Oda-Borsa Yönetim Kurulu Başkanları katıldı..

Toplantıda Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ da, şehrin sorunlarını TOBB Başkanına iletti.

DUMANDAĞ: SORUNLARI YETKİLİ MAKAMLARA  İLETTİK

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Ticaret Borsası Başkanı Dumandağ, “Bugün video konferans yöntemiyle 365 oda ve borsa başkanları ile görüşerek ilettiğimiz soruları tek tek yetkili makamlara  ilettik. Sorularımızı TOBB başkanına iletiyoruz. O da sağolsun yetkili bakanlara, yetkili mercilere ileterek, sorunları dile getiriyor” dedi.

DUMANDAĞ: İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA VERİLEN KREDİNİN BİR ANLAMI YOK

Dumandağ, “KOSGEP’te üyeliği olan üyelerimizin bir an önce besicilerimize, üyelerimize, tüm sanayicilerimize acilen kredinin ulaşması gerekiyor. İş işten geçtikten sonra verilen kredinin bir anlamı yok. Kredilerin bir an önce hak sahiplerine iletilmesi gerekiyor” diye ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2020, 23:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137