Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ  Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz , Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Murat Çiçek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

BAŞKAN DUMANDAĞ VE YÖNETİMİ AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ METİN BULUT’U ZİYARET ETTİ

Heyet ilk olarak AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Millet Vekili Metin Bulut’u ziyaret etti.

BULUT: ELAZIĞ İÇİN ÇOK GÜZEL PROJELERE İMZA ATIYORLAR

AK Parti Elazığ Millet Vekili Metin Bulut, “Öncelikle Başkan Dumandağ ve Elazığ Ticaret Borsası Yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Elazığ Ticaret Borsası ile Elazığ’da sıkça görüşüyoruz ama Ankarada bizi ziyaret etmeleri bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. Elazığ Ticaret Borsası ve Başkanımız Mehmet Ali Dumandağ Elazığ için çok güzel projelere imza atıyorlar. Bizde elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Eğer Elazığ kalkınacak gelişecekse bu özel sektörün mahareti ile olacaktır. Türkiye’de baktığınız zaman kalkınan gelişen bütün iller özel sektörün gelişmesi ile bir yerlere geliyor. Başkanımız Mehmet Ali Dumandağ’ın da Elazığ’ı geliştirmek ve Elazığ’ı kalkındırmak konudaki hassasiyetini bildiğim için elimizden geldiğince gücümüzün yettiğince kendisine destek olacağız” dedi.

DUMANDAĞ: KENDİSİNE ÇALIŞMALARINDA VE HİZMETLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut’un bizi böyle güler yüzlü karşılamasından dolayı kendisine teşekkür ederim. Elazığ Ticaret Borsası üyelerinin sorun ve isteklerini Milletvekilimiz Metin Bulut aracılığı ile ilgili Bakanlıklar nezdine taşınmıştır. Sayın vekilimizin kapısı her zaman hemşehrilerine açıktır. Kendisine çalışmalarında ve hizmetlerinde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

BAŞKAN DUMANDAĞ VE YÖNETİMİ EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ MEHMET AKTAŞ’I ZİYARET ETTİ

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz , Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Murat Çiçek hemşehrimiz Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, “Başkanımız Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetimine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

DUMANDAĞ: HİZMETLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM

Başkan Dumandağ, “Böyle önemli görevlere hemşehrilerimizin getirilmesi bir Elazığlı olarak gurur vericidir hemşehrimize ülkemiz ve Elazığ için yapacağı çalışmalarında ve hizmetlerinde başarılar dilerim” diye ifade etti.

BAŞKAN DUMANDAĞ TOBB BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Murat Çiçek TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

HİSARCIKLIOĞLU: BU İSTEKLERİ İLGİLİ BAKANLIKLARIMIZA İLETECEĞİZ

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetim Kurulu Üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. 24 Ocak depreminde Elazığdaydık ve deprem sonrasındaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Başkanımız Mehmet Ali Dumandağ Elazığ’daki üyelerimizin sıkıntı ve isteklerini bize aktardılar bizde en yakın zamanda bu istekleri ilgili bakanlıklarımıza ileteceğiz. Elazığ’daki bütün üyelerimize selam ve hürmetlerimi iletiyorum” diye konuştu.

DUMANDAĞ: İLETTİĞİMİZ ZAMAN MUHAKKAK BİR SONUCA ULAŞMIŞIZDIR

Başkan Mehmet Ali Dumandağ; Öncelikle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na bizi ağırladıkları için teşekkür ederim.  TOBB Başkanımız Elazığ’ı ve Elazığ halkını çok sever, Elazığ Ticaret Borsası olarak üyelerimizin sorunlarını TOBB Başkanımıza  ilettiğimiz zaman muhakkak bir sonuca ulaşmışızdır. Elazığ halkı ve üyelerimiz adına başkanımıza teşekkür ediyorum.