Başkan Dumandağ ve Beraberindeki Heyet Ziyaretlerde Bulundu

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve beraberindeki heyet AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Özel Kalem Müdürü Tuncay Akkoyun’u ziyaret ettiler.

Başkan Dumandağ ve Beraberindeki Heyet Ziyaretlerde Bulundu

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın Özel Kalem Müdürü Tuncay Akkoyun’u ziyaret ettiler.

BULUT: NAZİK ZİYARETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut ise, “Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

DUMANDAĞ: GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Başkan Dumandağ ayrıca Mehmet Aktaş’ın Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanmasının kendisini son derece mutlu ettiğini belirterek, “Emniyet Genel Müdürü Aktaş’a yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

ALPAY: HEMŞERİLERİMİZE SELAM VE MUHABBETLERİMİ İLETMENİZİ İSTİYORUM

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay da, “Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ediyorum. Hemşerilerimize selam ve muhabbetlerimi iletmenizi istiyorum. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Dumandağ'a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

DUMANDAĞ: SON DERECE SICAK KARŞILADILAR

Başkan Dumandağ, “Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ve Milletvekilimiz Metin Bulut bizleri her zaman olduğu gibi son derece sıcak karşıladılar kendilerine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137