Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi kameraların karşısına geçti, yönetimini ve aralarına katılan yeni isimleri tanıttı.

DUMANDAĞ: SEÇİMİMİZ ŞİMDİDEN ÜYELERİMİZE VE İLİMİZE HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “ Önümüzdeki cumartesi günü borsa seçimi var.  Seçimimiz şimdiden üyelerimize ve ilimize hayırlara vesile olsun” dedi.

Yönetime katılan isimleri tek tek açıklayan Başkan Dumandağ, birlikte çalışarak, önemli projelere imza attıklarını söyledi.

DUMANDAĞ: FAALİYETLERİMİZİ HEP BERABER YAPACAĞIZ

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “bu dönem inşallah hep beraber el ele vererek bugüne kadar yaptığımız hizmetleri meclis başkanımız başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz, personellerimizle beraber yaptık. Bundan sonrada faaliyetlerimizi hep beraber yapacağız” dedi.

Seçimler öncesi Elazığ’a yeni bir projeyi kazandırdıklarının da müjdesini veren Başkan Dumandağ, Fırat Kalkınma Ajansına sundukları Fırat Ticaret Merkezi projesinin kabul gördüğünü kaydetti.

DUMANDAĞ: İLİMİZE, BÖLGEMİZE ÇOK BÜYÜK PROJELER SUNACAK

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “Fırat Kalkınma Ajansına bir proje sunmuştuk dün onaylandı. İnşallah Fırat Ticaret Merkezini yeni pazar yerinde modern bir proje olarak inşa edeceğiz. İlimize, bölgemize çok büyük projeler sunacak. Bu projeye destek veren herkese teşekkür ediyorum. Elazığ meselesi olduğu için bizi hiçbir zaman kapıdan çevirmediler. Birlik beraberlik, barış içerisinde olmasak ilimize hizmet yapamayız” dedi.

Yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Dumandağ, Besi OSB’de 61 parsellerinin olduğunu bunların bir kısmı için ödenek çıkarıldığını söyledi.

DUMANDAĞ: YATIRIM YAPMAK İSTEYEN HEMŞERİLERİMİZ PARSEL ALIP YATIRIM YAPABİLİRLER

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “ 2017’den beri borsamızın girişimi ile Tarım Bakanlığı yetkilileriyle, siyasilerimizle, paydaşlarımızla birlikte burada bir Besi OSB kazandırdık Elazığ’a. Sekiz yüz dönüm bir yer tahsis edildi. Tahsis edilen yere Bio Gaz, güneş enerjisi tesisleri kuruldu ve altmış bir tane parselimiz var. Parsellerimizin bir kısmına ödenek çıktı yatırım yapmak isteyen hemşerilerimiz parsel alıp yatırım yapabilirler” ifadelerini kullandı.  

Seçimlerle ilgili de konuşan Başkan Dumandağ, tüm üyelerini seçime katılmaya ve oy kullanmaya davet etti.