Demokrasi Zamanı Partisi Genel Başkanı Dilaver Eren Palu köklüce köyü sakinleri ile bir araya geldi.
Köy sakinleri ile bir araya gelen Eren sorun ve talepleri dinledi.
Palu tepesine yapılan konutlara taşınmak istemeyen köy sakinleri köyümüzden çıkmak istemiyoruz diyerek, yetkililere seslendi.
Demokrasi Zamanı Partisi Genel Başkanı Dilaver Eren, köylüleri evlerinden uzak tutarsanız elde ettikleri gelirden de mahrum edeceksiniz” dedi.
EREN: BU KARAR BU GÜNE KADAR UYGULANMAMIŞ
Başkan Eren, “Yaşanan sel taşkını ve çığ nedeniyle 1993 yılında köyü boşaltma kararı aldık. Bu karar bu güne kadar uygulanmamış. Orada hasar görmüş binalar boşaltılmamış fakat köylü kendi imkanlarıyla kendilerine yeni yaşam alanları oluşturmuşlar” dedi.
Di buyur!bu değirmenin suyu nereden Dilaver.Herhalde genel merkezi Elazığ'da.İsyancıların yolunda mısın,amacın ne?