Yaklaşık 2 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürüten Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

GÜNDOĞAN: ALT YAPIDA ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER KAYDETTİK

Başkan Gündoğan,  “Aslında Sivrice’nin bir çok sorunu var. bunları tek tek ele alıp çözmek gerekiyor. Su sorunlarımız vardı.  İlçeye kadar gelen aspes borularıydı ve oldukça sağlıksızdı. Depo eski bir depo olduğu için deforme olmuştu. İlçemize bin tonluk su deposu yaptık. Bu ay içerisinde hizmete geçireceğiz. Onun üst kısmında 50 tonluk su deposu yaptık. Aspes boru hatlarımızı değiştirdik. Bu ilçemiz için çok önemli bir yatırım. Yaklaşık 3 buçuk 4 milyonluk bir yatırım. Bunu hem belediye hem de iller bankasıyla birlikte yaptık. Bu ilçe için çok önemli. Çünkü ilçenin en büyük sorunlarından biriydi, su sorunu bunu hallettik. Hizmete geçirmekle birlikte ilçe halkımız çok temiz ve güzel su ile buluşacak” dedi.

GÜNDOĞAN: ALT YAPIDA ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER KAYDETTİK

Bir belediye binamız yoktu diyen Gündoğan, “ Garaj ve Otoparkımız yoktu. Araçlarımızı koyacağımız yer yoktu. Sahada çalışan personelimizin oturacak yeri yoktu. Biz belediyemize ait araç bakım atölyesi yaptık. Ve diğer malzemelerin kurulacağı küçük bir depo. Bunun yanında saha personelimizin kalacağı, hizmet vereceği  bina ile birlikte yaklaşık 650-700 m2’lik ek hizmet binası yaptık. Belediye binamızı yaptırdık. Bizim daha önceden belediye binamız yoktu. Bugün belediyemize ait bir binamız var. ayrıca birkaç mahallemizde kanalizasyon problemi vardı. Kanalizasyon bağlantılarını yaptık. Ve daha çok alt yapıya yönelik çalışmalar yaptık. Alt yapıda çok önemli hizmetler kaydettik” ifadelerini kaydetti.