İYİ Parti Elazığ İl Teşkilatı 3. Olağan İl Kongresi Pazar günü Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmiş ve tek liste ile gidilen kongrede Başkan Servet Gürgözeler güven tazelemişti.

Kongrenin ardından Başkan Gürgözeler, yönetiminde görev dağılımını gerçekleştirdi.

Başkan Gürgözeler, “Bugüne kadar çalışmalarımızı devam ettirdik. Bu çalışmalarımızın sonucunda da Elazığ’da da genelde büyük bir teveccüh oldu. Partimize katılımlar çok oldu. Özellikle bu Pazar günü olan kongrede de 300’e yakın katılım vardı. Ayrıca şehrimizde ileri gelenler, üniversiteden hocalar vardı, avukat arkadaşlarımız vardı, doktorlar vardı, ilçelerden gelenler vardı. Böyle bir kongre geçirdik çok kalabalık ve heyecanlıydı” ifadelerini kullandı.

Yönetimini tanıtan Başkan Gürgözeler, “İktidar olmak için çalışıyoruz” dedi.

GÜRGÖZELER: İKTİDAR OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

1.Çaydaçıra Yüzme Festivali Başlıyor 1.Çaydaçıra Yüzme Festivali Başlıyor

Gürgözeler, “Ara verdiğimiz saha çalışmalarını tekrar başlatacağız. Bu defa yönetim olarak devam ettireceğiz çalışmalarımızı. Ayrıca bu kongremizde farklı bir şey yaptık oda; talepler çok olduğu için bizimde çalışacak arkadaşlara ihtiyacımız olduğu için genel merkezle görüştük ve yeni 2 kurul oluşturduk. İl İstişare ve İl Başkanlığı Danışmanlıklarını oluşturduk. İktidar olmak için çalışıyoruz” dedi.