Başkan Gürtürk: Sendika Kanunu İşçi Lehine Değiştirilmeli

Aile Sosyal Hizmetler ve Sağlık İşçileri Sendikası Elazığ Malatya Adıyaman Bingöl ve Tunceli Bölge Başkanı Ahmet Deniz Gürtürk “Dayanışma Aidatı” başlıklı basın bildirisi yayınladı. Gürtürk tüm işçi emekçi kardeşlerimizin kanayan yarası olan bu konu hakkında siyasi partilerimizden ve liderlerinden acilen mecliste soru önergesi verilerek konu hakkında sendika kanununun işçi lehine değiştirilmesini talep etti.

Başkan Gürtürk: Sendika Kanunu İşçi Lehine Değiştirilmeli

Aile Sosyal Hizmetler ve Sağlık İşçileri Sendikası Elazığ Malatya Adıyaman Bingöl ve Tunceli Bölge Başkanı Ahmet Deniz Gürtürk “dayanışma aidatı” başlıklı basın bildirisi yayınladı.

Gürtürk yazılı açıklamasında, “İlklerin sendikası Aile Sosyal Hizmetler ve Sağlık İşçileri Genel Başkanlığı tarafından Türkiye Genelinde başlatılan “Üye Olduğum Sendikama Aidatımı Vermek İstiyorum” Adlı dosya hakkında Sendika Elazığ Bölge Başkanlığımızca parti ayırmaksızın ilimizde bulunan tüm parti il başkanlıklarından randevu talep edilmiştir. Talebimize cevap veren il başkanlıklarına dosyamız verilmiştir. Tüm işçi emekçi kardeşlerimizi yakından ilgilendiren kanayan yarası olan bu konu hakkında siyasi partilerimizden ve liderlerinden acilen mecliste soru önergesi ve destek verilerek konu hakkında siyasi irade kullanılarak sendika kanununun işçi lehine değiştirilmesi gerekmektedir. Bizlere konu hakkında desteklerini sunacak olan siyasi partilere ve liderlerine sendikam üyelerim ve tüm işçi emekçiler adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137