Palu Tanıtma ve Eğitim Derneği Başkanı Hüseyin Saylan, televizyonumuzu ziyaret etti.

Palu Tanıtma ve Eğitim Derneği Başkanı Hüseyin Saylan, tüm dünyayı kasıp kavuran covid-19 salgınıyla verilen mücadeleye değinerek; alınan tedbirler kapsamında derneklerinde yapmış oldukları çalışmaları kısıtladığını belirtti.

SAYLAN: HERKES GEREKLİ TEDBİRLERİ ALIYOR

Palu Tanıtma ve Eğitim Derneği Başkanı Hüseyin Saylan: “Malumunuz dünya geneleninde covid-19 salgınıyla ilgili kasıp kavuran bir hastalık günümüzde mevcut. Dolayısıyla ülkemizi de ciddi anlamda etkilemekte. Hastalıkla mücadelede gerek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gerekse Sağlık Bakanımız, herkes gerekli tedbirleri alıyor. Aynı zamanda insan hayatıyla ilgili alınan tedbirlerden ötürü İçişler Bakanlığımızın almış olduğu tedbirler nezdinde biliyorsunuz ki toplumsal çalışan dernekler birçok odalar çalışmaların kısıtladı” dedi.

Başkan Hüseyin Saylan, gerçekleştirdiği faaliyetlere ve projelere dikkat çekerek, daha çok tanıtma ve kalkınmaya yönelik olduğunu ifade etti.

SAYLAN: PALU TARİHİNE SAHİP ÇIKIYORUZ

Palu Tanıtma ve Eğitim Derneği Başkanı Hüseyin Saylan: “Geçmişte derneğimizin çok güzel faaliyetleri oldu. Daha çok kalkınmaya yönelik, tanıtmaya yönelik, eğitime yönelik faaliyetlerimiz sürdürmekte. Geçmişte İçişler Bakanlığının bir projesini biz hazırlamıştık tamamladık bitti. Palu tarihine sahip çıkıyoruz. Aynı zamanda Bilinçli Gençler Mutlu yarınlar projemiz vardı. 5-6 aylık süre içerisinde bir projeydi. Onu da tamamlamış olduk. Geleceğe yönelik birçok hizmetimiz olacak Allah nasip ederse. Projelerimiz var ama dediğim gibi covid-19 nedeniyle bu hastalık bittikten sonra projelerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Saylan, Kanal Fırat’ı her yerden kolaylık ile izleyebildiklerini belirterek, “Bir Ömür Geçti” ve “Şah İsmail Gezici Yollarda” programlarını büyük bir beğeni ile takip edildiğini söyledi.

SAYLAN: KANAL FIRAT’I HER ZAMAN ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Palu Tanıtma ve Eğitim Derneği Başkanı Hüseyin Saylan: “Kanal Fırat’ı her zaman çok önemsiyoruz, çok izliyoruz. Elazığ’ın dışında da hatta yurt dışına bile gittiğimizde uyduyu açtığımız zaman ilimizi görebiliyoruz. Takdir ve teşekkür ediyoruz. Bütün çalışan arkadaşlara ekibe hepsine müteşekkiriz. Güzel şeyler yapıyorsunuz hele ki ömür geçti programı bana ayrı bir zevk veriyor. Şah İsmail Beyin sunduğu Şah İsmail Oğulları ’da ilimiz köylerini tanıtıyor oda ayrı güzel. 80-100 yaşını aşmış bir insanın hayatını programa aldığın zaman o insanın gelecekteki torunlarına da hatıra bırakmış oluyorsunuz. Bir köy çektiğiniz zaman İstanbul’dan, Yurtdışından izledikleri zaman çok hoşlarına gidiyor. Bu nedenden dolayı bugün buradayız hepinize müteşekkiriz” dedi.