Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver, 13 Kasım tarihinde Elazığ’a gelecek olan Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin ziyareti öncesi Kültür ve Hİlalkent Mahallelerinde toplantılara katıldı ve vatandaşları mitinge davet etti.

MHP İl Başkanı Işıkver’in ilk durağı Kültür Mahallesi oldu,

IŞIKVER: PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR

Başkan Işıkver, “Bizim için davamız için çok kıymetli aile olan bir yerde Karakılıçlar varsa orada Milliyetçi Hareket Partisi vardır gerçeği ile bu anlamlı organizasyona emek veren değerli büyüğüm ağabeyim Nezir Karakılıç ve ailesine teşekkürü borç biliyorum. Bugün değil yarın değil pazara kadar değil mezara kadar Allah’ın izniyle kardeşiz. Allah kardeşliğimizi, beraberliğimizi, birliğimizi daim eylesin” dedi.

Işıkver daha sonra bir otelde düzenlenen toplantıda partilileri ile buluştu.

IŞIKVER: BUNLARIN HEPSİ DE LİDERİNE İHANET EDENLERİN PARTİSİ

Işıkver, “Bir tane sol partiyi iktidara getirmek için çalışan 5 tane sağ parti var. 5 tane sağ partinin de ayrı bir özelliği var. Bunların hepsi de liderine ihanet edenlerin partisi. Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu sayın cumhurbaşkanına ihanet etmişlerdir. Parti kurmuşlar. Meral Akşener genel başkanımıza ihanet etmiştir. Değerlerimize ihanet etmiştir. İnandıklarımıza ihanet etmiştir. Temel Karamollaoğlu Necmettin Erbakan’ın emanetine ihanet etmiştir. Yani bir ihanet şebekesi kendini Yani bir ihanet şebeksini kendini sağcı, milliyetçi, muhafazakar, dindar yerine göre. Vatandaşı koparacakları zaman yerine göre kendini böyle tabir edenler bir tane sol partiyi, MLKP’yi, DHKP-C’yi, TİKKO’yu, PKK’yı hamisi olarak gören kendini onlara hami gören ve Türkiye’deki Türkiye karşıtı güçlerin bütününü bir şemsiye altında birleştirmiş Cumhuriyet Halk Partisi’ne iktidar arıyor” dedi.

Başkan Işıkver’in gündeminde altılı masa vardı.

IŞIKVER: MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE SALYANGOZUNU SAT ZEMİNİ

Işıkver, “Yani bin yıldır bir kültürü bir medeniyet anlayışını temsil eden bu millete bunu nasıl empoze edecekler, işte Cumhuriyet Halk Partisi en soft karakteri. Kendini milliyetçi, devletçi diye tabir eden en soft karakteri. Elazığ gibi bir coğrafyaya atıyor diyor ki git orada aşık tut, Müslüman mahallesinde salyangozunu sat zemini HDP’ye ayarla daha sonra bir tane HDP çıkarsın Apo’nun başaramadığını 70-80’li yıllarda Marksist, terör örgütü üyelerinin silahla başaramadıklarını sen git vatandaşı istismar ederek başar” dedi.

MHP İl Başkanı Semih Işıkver daha sonra Hilalkent Mahallesi’ne geçti.

IŞIKVER: KARDEŞLERİMİZLE BİRLİKTE BİR PLAN YAPTIK

Işıkver, “Zaten 2-3 gün önce geldik kardeşlerimizle birlikte bir plan yaptık. Dedik ki biz burada bir bayrak kaldırdık mı bir sancak kaldırdık mı Allah’ın sayesinde Hilalkent’te, Abdullahpaşa’daki ağabeylerimiz, kardeşlerimiz yüreğindeki iman sevgisiyle, Allah, Vatan, bayrak, memleket sevgisiyle ardımıza düşer gelirler dedik. Bu defa sadece buradaki ekibimiz bizim kendi ekibimiz değil bütün mahalleyi götürelim, bütün bacılarımızı götürelim, bütün kardeşlerimizi götürelim bende eşimle geliyorum” dedi.