Öz Sağlık Sen İl Başkanı Eyüp Kalkancı, Hak İş Konfederasyonuna bağlı sendikaların 11 ilde kendi üyelerinin bir kısmına iki bin 500 lira, Öz Sağlık İş Sendikası üyelerine ise bin 500 lira yardım kararı aldığını anımsatarak, yardımlarda adaletsiz davranıldığını kaydetti.

Kalkancı açıklamasında, “Sağlık Bakanlığı ve Aile sosyal bakanlığında yetkili sendika olarak öz sağlık İş’dir. Bu kurumlarda size üye olmayan işçilerden siz aidat almıyor musunuz, Bu insanlar neden dayanışma aidat dilekçesi veriyor, mademki sadece siz üyelerinize bu yardımı yapıyorsunuz, sizlerde size üye olmayanlardan aidat almayın. Neden aidat alıyorsunuz” dedi.

Kalitesini Tescilleyen Fırat Üniversitesi’ne Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi Kalitesini Tescilleyen Fırat Üniversitesi’ne Akreditasyon Belgesi Takdim Edildi

Başkan Kalkancı, “Aynı kurumda çalışan arkadaşlardan aidat alıp bir kısmına yardım edip diğerine etmemek sizin sendikacılık şerefinize sığıyor mu..Hepsinin bu depremde bir canı gitti bir evi gitti. Memur sendikaları gibi herkes bağlı bulunduğu sendikaya aidatlarını ödesin. Sizlerde üyelerinize rahat bir şekilde yardımcı olabilirsiniz kimsenin de sesi çıkmaz” dedi.