Başkan Kangal: Partimiz Seçimlere Hazır

Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, partisinin seçimlere güçlü bir şekilde hazır olduğunu söyledi.

Başkan Kangal: Partimiz Seçimlere Hazır

Deva Partisi İl Başkanı Avukat Mehmet Kangal, partisinin seçimlere hazır olduğunu belirterek, “Yüzyılın seçimi olan 2023 seçimlerine yaklaşırken çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz. Saha çalışmalarımızla hem Elazığ İl Teşkilatı olarak hem de Türkiye geneli Deva Partisi olarak başarılı işlere imza attık” dedi.

Başkan Kangal, “Daha önce partimizin almış olduğu kararla birlikte Millet İttifakı Çatısı altında seçimlere giriyoruz. Ülke tarihimizin belki de en önemli dönüm noktalarından birisi olan 14 Mayıs Seçimlerinde İttifak Bileşenlerimizden Cumhuriyet Halk Partisi Listelerinde Partimizin Milletvekili Adayı Ahmet Yıldız 3. sıra milletvekili adayı olarak yer almıştır. Her biri alanında uzman, ehil ve ülkesine bağlı çalışma arkadaşlarımızla birlikte, 15 Mayıs sabahında ülkemizin aydınlık bir güne uyanması için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Şehrin yüzlerce sorunu olduğunu kaydeden Başkan Kangal, “Başta deprem ardından pandemi, ekonomik kriz, işsizlik ve daha sayabileceğimiz birçok problemi olan bu şehri yıllarca milletvekilliği koltuğunda temsil eden 4 iktidar vekili, şehrin sorunlarının çözümüne yönelik adımlar atmakta eksik kaldılar. Bizler ise ülkemizin kalkınması için gerek Genel Merkezimiz gerekse il ve ilçe teşkilatlarımızla gece gündüz demeden vatandaşlarımızın yanında olduk, sorun ve sıkıntılarını dinledik, istişarelerde bulunarak ülke için şehir için daha iyi neler yapılabilir ortak kararlar aldık. Gelinen noktada, değişimin arifesinde olduğumuzu, seçimin galibinin partiler değil tüm Türkiye olacağı ve bizleri güzel günlerin beklediğini müjdelemek isterim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137