CHP Gençlik Kolları etkinliklerine devam ediyor. CHP Gençlik kollarının bu sefer ki etkinliği bir sosyal sorumluluk projesiydi.

Merkeze bağlı Uzuntarla köyünü ziyaret eden CHP Gençlik kolları, köydeki çocuklarla önce balon şişirdiler sonra resim çizdiler daha sonra el baskısı yaptılar. Projeye katılan CHP İl Başkanı Zeki Kaplan’da çocuklarla resim çizdi, boyama yaptı.

“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ BURAYLA KALMIYOR”

Çocukların her birinin ayrı becerisi olduğuna dikkat çeken CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, ”Bugün Elazığ Merkez Uzuntarla köyüne bir ziyaret gerçekleştirerek CHP Gençlik Kollarının hazırlamış olduğu sosyal projeler çerçevesinde çocuklarımıza el becerisi öğretilmesi bakımından kalem, defter, balon, oyuncaklar ve muhtelif oyunlar alınarak çocukların sosyal projeler üzerindeki becerisini öğrenmek üzere buraya geldik. Köyün çocukları okul bahçesinde daha önce öğretmenleri ile evlerinde öğrendikleri resimleri burada çizerek becerileri ve düşüncelerini resme döküyorlar. Zeki ve akıllı çocuklarımız. Başta öğretmenler olmak üzere ailelerine teşekkür ediyorum. Çocukları çok becerikli. Sosyal sorumluluk projelerimiz burayla kalmıyor. Gençlik kollarımız bu projelerini gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor.  ”ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KAPLAN KÖYLÜLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Köylülerin sorunlarını bir bir dinleyen CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, ” Köye gelmişken köyün diğer sorunlarını vatandaşlarımızla konuşma fırsatı bulduk. Köyün öncelikle bir yol sorununun olduğunu, bu yolun çözümü cihetinde köy hizmetlerinden rica edeceğiz. En kısa zamanda çözülecek. Köyün ayriyeten sağlık ocağında bir ebe sorununun olduğunu, kanalizasyon sorunu olduğunu söylediler. Bunlarda köy hizmetlerimiz tamamından temin edilecektir”diye konuştu.