Türk Kızılay’ı, 6 şubat tarihinde meydana gelen asrın felaketinin ardından bölgede yaraların sarılması amacıyla depremzedelerle birlikte oluyor.

Bölgede hummalı bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, 3 bin 700 gönüllü ile depremzedelerin yanında olduklarını söyledi

Başkan Kaya, depremzedelerin yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaya, “Hemşehrilerimizin de depremzedelere yoğun bir bağış kampanyası talepleri karşısında yürütmüş olduğumuz kampanyalardan bugüne kadar 26’sı kamyon 4’ü tır olmak üzere 30 araç ayni yardım malzemesi bölgeye sevk ettik. Başta Malatya olmak üzere diğer bütün illere bu yardımları gönderdik. Yaklaşık 3700 gönüllümüz bu güne kadar bölgede depremzede vatandaşlara yardım amacıyla, Kızılay ekiplerinin yükünü almak oradaki vatandaşlara hizmet için bölgeye sürekli gidiş gelişlerimiz oldu hala bölgeye gidiş gelişlerimiz sürüyor. Süreç kısa bir süreç değil. Buradaki vatandaşların yaralarının sarılması yıl aşacak yani bu nedenle ne bizlerin nede vatandaşların o bölgeden ellerini çekmesi mümkün değil” diye kaydetti.

Keban’da İşçi Alımı Yapılacak Keban’da İşçi Alımı Yapılacak