Başkan Korkmaz Güven Tazeledi

7. Olağan Genel Kurul Toplantısını yapan Türk Ulaşım Sen Elazığ Şubesi’nde Resul Korkmaz başkanlığa seçildi.

Başkan Korkmaz Güven Tazeledi

Türk Ulaşım Sen Elazığ Şubesi 7. Olağan genel kurulu yapıldı.

Kongreye STK temsilcileri ve sendika üyeleri katıldı.

Tek listeyle gidilen genel kurulda Resul Korkmaz yeniden başkanlığa seçildi.

KORKMAZ: TÜRKİYE KAMU SEN SADECE EMEK SENDİKACILIĞI YAPMAMIŞTIR

6. toplu sözleşmeye değinen Türk Ulaşım Sen Elazığ Şube Başkanı Resul Korkmaz, “Biz toplu sözleşme süreci yaşadık. Ama maalesef toplu süreç fiyaskoyla sonuçlandı her zaman olduğu gibi yine bu dönemde bir fiyaskoyla sonuçlandı. Türkiye Kamu Sen’in her konuda direnmesine rağmen, destek vermesine rağmen maalesef istemediğimiz bir sonuç elde ettik. Sürekli olarak desteğinizi verin, hep birlikte yapalım, birlikte kazanalım derken maalesef desteğimizi vermemize rağmen her türlü engelleri beraber aşalım. Ülke bir girdaptan geçiyor. Terör belası bir taraftan, egemen güçlerin oyunları bir taraftan bunların da farkında olalım ama Türkiye Kamu Sen bu sendikal hareketi başlatırken sadece emek sendikacılığı yapmamıştır. Aynı zamanda ülkemiz önce ilkemiz diyerek bir hedef tespit etmiştir, o hedefi göstermiştir” ifadelerini kullandı.

ALBAYRAK: HER ZAMAN DAHA HIZLI KOŞMA YOLUNDA DEVAM EDECEĞİZ

Türk Ulaşım Sen Genel Başkanı Mustafa Nurullah Albayrak, “Tabi ki sendikacılık çok önemli. Kamu çalışanlarımızın sosyal, mali ve ekonomik haklılığını savunmak noktasında Türkiye Kamu Sen Türkiye’nin bir mihenk taşıdır. Ama öncelikle şiarımız çalışan, üreten ve yol gösteren bir sendikacılık şiarıyla başkanımızın da dediği gibi kapımızda şu yazar ‘ilkemiz önce ülkemiz’ ülkemiz yoksa ne sendikacılığımızın ne de birey olmamızın hiçbir anlamı yoktur. Sendikacılık yaparken de bizim düsturumuz önce ülkemiz ve vatanımız, toprağımız. Bu noktada evet çalışacağız, çalışacağız, ama üreteceğiz aynı zamanda ülkeyi yönetenler, bürokratlarımıza da yol göstereceğiz, onlara yol çizeceğiz. Bu noktada sendikacılık şiarımız budur. Bunları yaptığımız sürece müreffeh bir ülke olma yolunda her zaman daha hızlı koşma yolunda devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2021, 18:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Fatih d.
Fatih d. - 2 yıl Önce

Vah vah dha ne olacak cok onemli baskana bak halime bak

Kamu sen bitmiştir
Kamu sen bitmiştir - 2 yıl Önce

Memurun hakkını koruyamayıp, yüksek perdeden ses getirmeyenlerin, Memur sen e kuyruk olanların sendikası halne dönüşüyor Kamu sen. Yazık memuru kullanmayın.

Maşallah
Maşallah - 2 yıl Önce

İnşAllah yasalar değişir de ölene kadar başkan olursunuz

SIRADAKİ HABER

banner137