Başkan Kürüm’den Kovancılar ve Karakoçan İlçelerine Ziyaret

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları, ilçe ziyaretleri kapsamında Kovancılar ve Karakoçan ilçeleri’ni ziyaret etti.

Başkan Kürüm’den Kovancılar ve Karakoçan İlçelerine Ziyaret

Kürüm, Kovancılar ilçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Koç, Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Özel Dil Gelişimi Rehabilitasyon Merkezini ve Özel Mavi Kardelen Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ardından "Genç Esnaf Ziyaretleri" kapsamında esnaflarla bir araya gelerek, talep ve sorunlarını dinledi.

Önceki dönem İl Genel Meclis Başkanı Metin Baki Ölçü'yü ziyaretinden sonra "Mahalle Bizim, Gençlik Bizim" programını gerçekleştirerek, gençlerle bir araya geldi.

Kürüm, Karakoçan ilçe Gençlik Kolları Başkanı Tayyip Akbulut, Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Karakoçan ilçe başkanı Ülküşan Özdemir'i ve ilçe Belediye Başkanı Ayhan Akbaba'yı ziyaret etti.

"Genç Esnaf Ziyaretleri" kapsamında esnaflarla bir araya gelerek, talep ve sorunlarını dinledi.

Ardından "Mahalle Bizim, Gençlik Bizim" programını gerçekleştirerek, gençlerle bir araya geldi.

Gün boyu gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Kürüm, "İlçe ziyaretlerimiz kapsamında Kovancılar ve Karakoçan ilçelerimizde bir dizi temaslarda bulunduk. Sokak sokak gezip, esnaflarımızı dinleyip varsa bir sıkıntıları, çözüm bulma noktasında yardımcı olmaya devam ediyoruz. Genel Merkezimizin tensipleriyle 81 ilde yapılan "Mahalle Bizim, Gençlik Bizim" programını çok önemsiyorum. Çünkü bu program vesilesiyle yüzlerce gençle buluştuk. Amacımız gençlerimizi dinlemek ve anlamak. Eğer biz buna sonuç olarak doğru bir şekilde aracı olabilmişsek ve de neticelendirebilmişsek bu bizim için en büyük mutluluk kaynağıdır" dedi.

Programa Kovancılar ilçesiyle başlayan Kürüm, sonrasında Karakoçan ilçesiyle günü sonlandırdı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137