Elazığ’da Öğrencilere Siber Farkındalık Eğitimi Elazığ’da Öğrencilere Siber Farkındalık Eğitimi

HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası'nın 45. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ankara’da yapılan etkinliklere katılan Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci, sendikal çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bahçeci, Hak-İş Konfederasyonu Mahmut Arslan’ın tensip ve olurlarıyla Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanlığı görevine atandı.

BAHÇECİ: ELAZIĞ İL BAŞKANLIĞI GİBİ ONURLU GÖREVİ ŞAHSIMA LAYIK GÖRÜLMESİNİN ONURUNU YAŞIYORUM

Hizmet-İş Elazığ Şube Başkanlığı görevinin yanında Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanlığı görevinin kendisine tevdi edilmesinden büyük bir onur ve gurur duyduğunu ifade eden Bahçeci, “45 yıldır yolumuzun, hedefimizin ve ideallerimizin değişmediği, alın teri ve emek mücadelemizi dayanışma ve kardeşlik ruhu ile verdiğimiz Hak-İş Konfederasyonu’nun Elazığ İl Başkanlığı gibi onurlu görevi şahsıma layık görülmesinin onurunu yaşıyorum. Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanlığı ile birlikte yürüteceğimiz Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanlığı görevinde de önemli başarılara imza atacağımıza inanıyor, bizlere bu görevi layık gören Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.