Başkan Özdoğan: Şekerinde Tadı Kaçtı

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, şeker fabrikalarında bir torba şekerin fiyatı 296 TL iken esnafa 600 TL’den satılmasına tepki gösterdi.

Başkan Özdoğan: Şekerinde Tadı Kaçtı

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, şeker fabrikalarında bir torba şekerin fiyatı 296 TL iken esnafa 600 TL’den satılmasına tepki gösterdi.

ÖZDOĞAN: STOKÇULUK YAPILIYOR VE O ÜRÜN FİYATLARI AŞIRI ŞEKİLDE ARTIYOR

Başkan Özdoğan, “Yerel esnaf her konuda olduğu gibi ürün almakta da mağdur ediliyor. Şuanda yerel esnafımız şeker bulamıyor. Bulsa da afaki fiyatlara almak zorunda kalıyor. Fabrikada 1 torba şekerin çıkış fiyatı 296 TL ama fabrika esnafımıza şeker vermiyor. Esnafımız şeker bulduğunda da bir torba şekerin fiyatı 600 TL böyle bir fiyat olur mu? Ulusal marketler, istediği fiyatlara şeker alabiliyor. Ama esnafımız alamıyor. Bu kadar ulusal marketler kollanmaz. Yetkililer acilen şeker konusunda esnafımıza destek olunması gerekiyor. Bir ürüne bakıyorsunuz belli bir kesim tarafından stokçuluk yapılıyor ve o ürün fiyatları aşırı şekilde artıyor” ifadelerini kullandı.

ÖZDOĞAN: YAĞDA YAPILMAK İSTENEN ŞEKERDE DE YAPILMAK İSTENİYOR

Ürünlerde fiyat artışlarını ulusal marketlerin yaptığı ifade eden Başkan Özdoğan, “Sıvı yağda fiyatların yükselmesini ulusal marketler yaptı. Elinde ürün olmasına rağmen ürünlerini satmayarak sıvı yağ fiyatlarını yükselttiler. Bizim yerel esnafımız asla yağda öyle bir şey yapmadı. Elindeki tüm ürünleri sattı. Deposunda hiç ürünü tutmadı. Aynı senaryo şekerde yapılmak isteniyor. Yerel esnafımıza ürün alımında destek olunması gerekiyor. Yoksa, sıvı yağda olan fiyat artışları şeker ve diğer gıda ürünlerinde yaşanacak” şeklinde konuştu.

ÖZDOĞAN: VATANDAŞLARIMIZ ÜRÜN ALIMINDA DİKKATLİ OLMASI GEREKİYOR

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, Vatandaşlarımız ulusal marketlerin oyununa gelerek ürünlere izdiham ediyor. Vatandaşlarımız hiç zaman unutmasın Devletimiz çok büyük asla vatandaşını mağdur etmez. Onun için ülkemizde hiçbir üründe eksiklik yok Sadece karaborsacılar var kimse onların ekmeğine yağ sürmesin. Vatandaşımız kendi esnafı olan yerel esnafına sahip çıksın ve onlardan alış veriş yapsın” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
AT
AT - 2 yıl Önce

“Sıvı yağda fiyatların yükselmesini ulusal marketler yaptı. Elinde ürün olmasına rağmen ürünlerini satmayarak sıvı yağ fiyatlarını yükselttiler" diyen biri esnaf odası başkanlığı yapıyor. Zamları marketler yapıyor, dıj güjler yapıyor, bir de Gılıjdar yapıyor. Her şeyin fiyatının artmasının nedeni bunlar. Yoksa ülkede her şey güllük gülistanlık.

Mthn
Mthn - 2 yıl Önce

Sizin amacınız ekrana poz vermek reklam yapmak niyetiniz belli..burda demeç vermeye olmuyor arkadaş bugün mugundur şekerin tadı kaçtı şu oldu bu oldu geçin bu lafları icraat yapın şehrin ileri gelenlerine dışardan gelenlere padişahım çok yaşa Varol eksik olmayın şak şakcilik yapacağınıza hesap sorun onlardan gerekli tepkiyi gösterin

Ali
Ali - 2 yıl Önce

Başkan gez esnafini stok gör. Stok yapan devlet değil esnafın ta kendisi...

altay
altay @Ali - 2 yıl Önce

150 liraya mal ettiği ürünü niye maliyetinin altına satsın adamlar?yıllardır alınan ürünlerin depolara yerleştirilip bittikçe raflara konulmasının fiyatları yükselteceğini sanıyorsunuz.esnaf stok yapıyormuş.zamları kim yapıyor? arkadaşın dediği gibi ülkeyi esnaf mı yönetiyor?

Ne kelime babam afedersin
Ne kelime babam afedersin @Ali - 2 yıl Önce

Benzine, elektriğe, doğalgaza, vergilere, primlere vs. zam yapan, tarımı bu hale getiren de esnafın ta kendisi. Çünkü ülkeyi esnaf yönetiyor.

SIRADAKİ HABER

banner137