Başkan Öztürk 500 Kişiye İstihdam Sağlayacak Firmaya Arsa Tahsisi Yapıldığını Açıkladı

Özel Fantazi İplik Tekstil firması Elazığ Organize Bölgesi’nde 500 kişiye istihdam sağlayacak fabrika kurmaya karar verdi. Firma Elazığ’da 20 milyon dolarlık yatırım yapmış olacak.

Başkan Öztürk 500 Kişiye İstihdam Sağlayacak Firmaya Arsa Tahsisi Yapıldığını Açıkladı

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk’ün girişimleri neticesinde Özel Fantazi İplik Tekstil firması Elazığ’da 20 milyon dolarlık yatırım kararı aldı.

OSB yönetimi tarafından iplik firmasına 80 bin metrekarelik alan tahsis edildi.

İplik Tekstil firmasının fabrikası tamamlandığında Elazığ’da 500 kişiye istihdam sağlayacak.

Elazığ Organize Sanayi Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “İlimize ve sanayicilerimize hayırlı olsun. Yönetim Kurulu Başkanımız Suat Öztürk’ün yapmış olduğu görüşmeler neticesinde Ülkemizin önemli İplik üretim firmalarından Özel Fantazi İplik Tekstil San.Tic.Ltd. Şti’ye 80.000 m2 bir arsa tahsis edilmiş olup, firma burada 500 kişilik istihdam sağlamak üzere İplik üretimi ve boyahane için 20 milyon dolarlık bir yatırım kararı almıştır. Bu yatırımın İlimize ve sanayicilerimize hayırlı olmasını dileriz” denildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2021, 19:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mert
Mert - 2 yıl Önce

Ey geri zekalı başkan belediyenin arıtması çalışmıyor organizenin arıtması yok bu kadar tekstil fabrikası kuruluyor bu boya hanelerin kimyasal atıkları ne olacak.milleti avel yerine koyup iş istihtam açıyoruz demenin ne faydası var.

Mert
Mert @Mert - 2 yıl Önce

Değerli yorumcu ve Ethem bey haklı.bazı geri zekalılar iş gelişinde ne olursa olsun diyorlar fakat hiç kimse çocuklarımızın geleceğinin yıkıldığının farkında değil i.arkadaşlar bu tekstil fabrikaları çevreye tehlike saçıyor.

Yorum
Yorum @Mert - 2 yıl Önce

Seni gidi her güzel işe istemezük diyen gerici güruh.

Ethem Gülbay
Ethem Gülbay - 2 yıl Önce

Bu tekstilcilerin Elazığ o bu kadar sevmeleri beni kuşkulandırıyor. Özellikle boya sanayii. Çünkü çok su kullanıyor ve çok atık su çıkarıyor ve buda arutmasız keban barajına gidecek. Başkan’ın OSB arıtma tesisleri hakkında bilgi vermesi lazım. Keban barajı Elazığ iÇin on tane tekstil fabrikası eder

Selami
Selami - 2 yıl Önce

Hayırlı olsun iş başvurusu nereye yapıyık acaba başganım

Bilen
Bilen - 2 yıl Önce

Bu fabrikaların çoğu dikim üzerine.ey akıllılar bilipte yazın.ethem gülbağ bu fabrikatör tek elazigdami var .Senin gibi bilgiler eleştirisini böyle bir kirlilik oluşursa bunun çözüm yollarını yazıp.bunlarin icin gerekli alt yapiyi oluşturulması için çaba sarfetmesi.

SIRADAKİ HABER

banner137