Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimleri sona erdi.

Yapılan seçimlerin ardından Suat Öztürk bir dönem daha Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilmiş oldu.

Başkan seçilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Organize Sanayi Bölgesi Öztürk, bu seçimin kazananının Elazığ olduğunu söyledi.

ÖZTÜRK: ELAZIĞ SANAYİSİ KAZANMIŞTIR

Başkan Öztürk yaptığı açıklamada, “Seçime katkı sağladığınız için teşekkür ederiz. Mehmet Özeren’in ekibine sağduyu içinde böyle bir seçim gerçekleştiği için hepinize teşekkür ederim. Beni ve arkadaşlarımı destekleyen bundan evvel nasıl desteklediyseniz bugün de destekleyen bütün sanayici kardeşlerimize uzaktan gelen yakından gelen katkı sağlayan herkese şahsım ve yeni yönetimim adına teşekkür ediyorum. Hiçbir şekilde bir sevinci üst seviyede kutlayan insanlar değiliz. Organize sanayi bölgesi kazanmıştır. Elazığ sanayisi kazanmıştır. Elazığ’da çalışan insanlarımız kazanmıştır. İleriye dönük Elazığ’ın sanayisinin gelişmesine ışık tutacak bir genel kurul olmuştur. Bu kadar güzel ve nezih ortamda yapılan genel kurulda bana göstermiş olduğunuz teveccühü yönetim kuruluma göstermiş olduğunuz teveccühü günlerdir emeği geçen diğer arkadaşlarımıza tekrar tekrar minnet borcumu şükranlarımı sunmak istiyorum. İnşallah Allah bizi mahcup etmez. Rabbim iyi hizmetler etmeyi bizlere nasip eder ve Elazığ kazanır düşüncesi ile hepinize saygılarımı hürmetlerimi sunuyorum. Bu saate kadar beklediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.