Sefer Yılmaz’ın istifasının ardından Ümit Özat, Orhan Kaynak ve Mustafa Özer gibi isimlerle temasa geçen ancak olumlu bir sonuç alınamamasının ardından rotayı Armağan Turhan’a çeviren Bordo-Beyazlı ekibimizde, Başkan Selçuk Öztürk aceleci davranmak istemiyor.

Armağan Turhan ile pazartesi akşam Başkent’te bir görüşme yapan ve kendisine “seni arayacağız” diyerek beklemesini söyleyen Başkan Öztürk, bugün ise yine Ankara’da Levent Eriş ile bir araya geldi.

Ankara’ya davet ettiği Eriş ile akşam saatlerinde masaya oturan Öztürk’ün tecrübeli teknik adam ile anlaşma zemini aradığı öğrenildi.

Haberimiz yayına hazırlandığı esnada devam eden görüşmeden nasıl bir sonuç çıkacağı ise merak konusu oldu.

Gerek Süper Lig, gerekse de 1. Lig’de önemli takımlarda görev yapan 57 yaşındaki Levent Eriş’in kariyerinde; Adanaspor, Bucaspor, Fethiyespor, Gümüşhanespor, Mersin İdman Yurdu, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Bucaspor, Boluspor, Giresunspor, Manisaspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Diyarbakırspor, Altay, Kayserispor ve İzmirspor gibi takımlar bulunuyor.

Öte yandan, takımı tecrübeli bir isme emanet etmek isteyen Başkan Selçuk Öztürk’ün, bu gerekçeyle Levent Eriş ismine sıcak baktığı ifade ediliyor.