Yaklaşık 2 yıldır Elazığ’da hizmet veren Genç Sivanlılar Dernek Başkanı Muzaffer Sarıkaya, derneğin 4 bin üyesinin olduğunu ve sorunların fazla olduğunu aktardı.

SARIKAYA: 4 BİN TANE AİLEDEN BAHSEDİYORUZ

Sarıkaya, “Biz burada 4 bin tane ailemizin resmi olarak ikametgah ettiğini ve terör nedeniyle zarar görerek Elazığ’a yerleştiklerini belirtiyoruz. Buna rağmen sorunlar oluyor mu? oluyor. Bazı sorunları çözemiyoruz bunları siyasetçilere götürmeliyiz. Siyasetçilerde bu konuda derneğimize yardımcı olmak zorunda. Kendi üyelerimizin sorunlarını rica ediyorum istirham ediyorum, götürdüğümüz zaman siyasetçilerimiz bizlere yardımcı olsunlar. Biz burada 4 bin tane aileden bahsediyoruz” dedi.

Başkan Sarıkaya, siyasetçilerin derneğe destek olması için çağrıda bulundu.

Sarıkaya, “Dernek olarak şuanda avukat arkadaşlarımız var. Kendi üyelerimize haklı oldukları konularda hukuki destek veriyoruz. Her bir üyem kıymetli ve değerlidir. Kendi üyelerime sahip çıkmak zorundayım. Eğer kendi üyelerime sahip çıkamıyorsam ben bu işi hiç yapmam. Kendi üyelerimizin sorunlarını rica ediyorum götürdüğümüz zaman siyasilerimiz bu konular ile ilgili bizlere yardımcı olsunlar” dedi.