Başkan Şerifoğulları 3 Aylık Maaşını Bağışladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mağdur olan dar gelirli vatandaşlara destek olmak için Milli Dayanışma Kampanyası başlattığını açıkladı. Kampanyaya Elazığ’dan ilk destek Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan geldi. Başkan Şerifoğulları, üç aylık maaşını kampanyaya bağışladığını açıkladı.

Başkan Şerifoğulları 3 Aylık Maaşını Bağışladı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında mağdur olan dar gelirli vatandaşlara destek olmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Dayanışma Kampanyası başlattı.

“BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında “Bu konuda da devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için “Milli Dayanışma Kampanyası” başlatıyoruz. “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” diyerek başlattığımız bu kampanya için, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından, bir yardım hesabı açıldı. Kampanyada toplanan paraların en doğru şekilde yerine ulaşmasını temin edeceğiz. Kampanyayı, şahsım olarak, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum” demişti.

ŞERİFOĞULLARI, 3 AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamasının ardından Elazığ’dan ilk destek geldi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları başlatılan yardım kampanyasına 3 aylık maaşını bağışladığını ifade etti. Başkan Şerifoğulları, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına bende üç aylık maaşımı bağışlıyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sayın Baskanim
Sayın Baskanim - 4 yıl Önce

Teşekkürler, maddi manevî değerlere sahip olalim

SIRADAKİ HABER

banner137