Başkan Şerifoğulları: “7/24 Görevimizin Başında Olacağız”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte şehir genelinde devam eden belediye çalışmalarına ilişkin incelemelerini sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları: “7/24 Görevimizin Başında Olacağız”

Bu kapsamda Ataşehir İmam Efendi Bulvarı-Hicret Mahallesi Güney Çevre Yolu bağlantısını sağlayan ve 1 kilometrelik kısmı tamamlanarak hizmete sunulan 35 metre genişliğinde, 2,5 kilometre uzunluğundaki 8 şeritli yol çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Şerifoğulları, çalışmalara ilişkin ilgililerden bilgi aldı.

Temel alt serim işlemlerinin büyük oranda tamamlandığı yol çalışmalarının süratle devam ettiğini belirten Başkan Şerifoğulları, yeni bulvarın şehir içi trafik akış hızı ve konforuna önemli ölçüde katkı sağlayacağını kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: HEMŞEHRİLERİMİZE HİZMET ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ

Elazığ Belediyesi olarak tam kapanma kurallarının uygulandığı şu günlerde tüm ekipleriyle birlikte sahada olduklarını vurgulayan Başkan Şerifoğulları, “Vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için ulaşımdan temizliğe bütün çalışmaların eksiksiz bir şekilde ilerlemesi için bizler 7/24 görevimizin başında hemşehrilerimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137