Başkan Şerifoğulları, Aksaray Mahallesi’nde

Vatandaşların sıkıntılarını yerinde tespit etmek için Mahalle Buluşmaları Programı düzenleyen Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın bu defaki durağı Aksaray Mahallesi oldu.

Başkan Şerifoğulları, Aksaray Mahallesi’nde

Mahalle buluşmalarıyla sıkıntıları vatandaşlarından bire bir dinleyen Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bu defa da Aksaray Mahallesi sakinlerini dinledi.

Başkan Şerifoğulları, önce mahalleyi gezdi, esnaf ve vatandaşla el sıkıştı..

Mahalle buluşmaları kapsamında Aksaray Mahallesi’ni gezen Başkan Şerifoğulları, ardından düzenlenen toplantıda söz milletin diyerek, vatandaşı dinledi.

BAL: AKSARAY MAHALLESİ ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELECEKTİR

Aksaray Mahallesi Muhtarı Özcan Bal, “Belediye başkanımıza mahallemizi ziyaretinden dolayı mahallelim adına çok teşekkür ederi. Seçim süreci biteli kısa bir süre olmasına rağmen ikinci defa ziyaret ediyor. Ben başkanımı geçmiş yıllardan tanıyan bir insan olarak bugüne kadar oturduğu her koltuğu üst seviyeye çıkardığının şahidiyim. Kendi adıma mahallelime ben başkanıma kefilim. İnanıyorum ki bu iş süresince Aksaray Mahallesi çok daha iyi yerlere gelecektir” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: 5 YILDA 100’LERCE KEZ BURAYA GELECEĞİZ

Vatandaşlara hitap eden Başkan Şahin Şerifoğulları, sorunların ötelenmeyeceğini, çözüleceğini söyleyerek, “Seçim öncesi 4 aylık süre zarfında biz buralara gidip geldik. Bütün mahallelerimizi ziyaret ettik. Allaha çok şükür yaklaşık 3 aydır görevdeyiz. 3 aydır 2’inci defa Aksaray Mahallesindeyiz. 5 yılda 100’lerce kez buraya geleceğiz. Sizlerin sorunlarını dinleyeceğiz. Sizlerin sorunlarına kesinlikle çözüm bulacağız. Sadece gelip burada dinleyip sorunlar ötelenmeyecek. Sorunlar çözülecek. Bu noktada bir kez daha bunu ifade etmek istiyorum. Biliyorsunuz geçen hafta ilimiz büyük bir afet yaşadı. Allah beterinden korusun. En fazla zarar gören mahallelerimizden bir tanesi de Aksaray Mahallesiydi. İlimizin altyapı problemi olduğunu herkes biliyor. Tabi seçim sürecimizde altyapıdan bahsettik. Altyapının üzerine gideceğimizi, altyapı sorununu çözeceğimizi ifade ettik. Bugün bir kez daha ifade ediyorum. Bu şehrin altyapı problemi bizim dönemimizde bitecek” ifadelerine yer verdi.

ŞERİFOĞULLARI: BURADA BU MEYDANDA VERDİĞİMİZ HİÇBİR SÖZÜ UNUTMUYORUZ

Kentsel dönüşümle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyen Şerifoğulları, “Kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ulusal haberlerden takip ediyorsunuzdur. Bakanlığımızın da kentsel dönüşüm ile ilgili bir demeci var. Daha önce tamamen belediyelere devir edilen yetki tekrar bakanlık ukdesine alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile birlikte yapacağımız çalışmalarla inşallah şehrimizde bir kentsel sönüşüm atağı başlatarak bu tür mahallelerin sorunlarını bu şekilde çözeceğiz. Açılmayan imar yolları ile ilgili biz size söz vermiştik. Burada bu meydanda verdiğimiz hiçbir sözü unutmuyoruz. Her sözümüzün arkasındayız. 3 tane açılması gereken imar yolundan bahsetmiştiniz. Bizim ekibimiz bunlarla ilgili çalışmasını devam ettiriyor. İnşallah problemsiz sıkıntısız başlayabileceğiz yoldan başlayacağız. Diğer iki yolumuzu da 5 yıllık süre zarfında açarak Aksaray Mahallesinin yol problemini çözeceğiz” diye kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: GECE GÜNDÜZ GAYRETLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ

Çimento fabrikasının kaldırılmasıyla ilgili daha önceki söylemelere değinen Başkan Şerifoğulları, “Çimento Fabrikasını biliyorsunuz, artık yılan hikayesine dönmüş. Daha önceki yönetimimiz, milletvekillerimiz, hükümetimiz kaldırılması ile ilgili şehirde ortaya bir irade koydu. Ama maalesef ekonomik anlamda sıkıntıların olmasından dolayı belediye bütçesini aştığından dolayı rafa kaldırıldı. Tekrar çimento fabrikasının Aksaray Mahallesine en az zarar verebilecek ortama getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu sürecinde takipçisi olacağız. Bayan taziye evini çok net bir şekilde söz veriyorum. Çok hızlı bir şekilde yaptırılması gerekir. Bugünden itibaren de itibaren de ilk başladığımız günden itibaren de bugünde, yarında hem hizmet belediyeciliğini çok iyi bir şekilde yapabilmek için gece gündüz çalışacağız, sizlerle birlikte olacağız. Sizlere asla tepeden bakmayacağız. Bugün buradayız. Sizlerle iç içeyiz. Sizlerle gönül gönüle el ele vererek şehrimize katma değer sağlama adına gece gündüz gayretli bir şekilde çalışacağız” açıklamalarını kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
sezgin
sezgin - 5 yıl Önce

Yıllardır sağ partiler Elazığda yönetimde. hiçbiri şehri bir yerden alıp bir yere götürmedi,level atlatamadı.hepside var olanı yönetmek,idare etmek için geliyorlar.hatta çoğu şehri dahada geriletti.. ve sizlerde halen aynı görüşteki insanları seçip duruyorsunuz. bu şehrin yönetimine demokrat bir insan lazım. yoksa hiçbir şeyin değişeceği yok.kentsel dönüşüm vs bunların hepsi hikaye

EL_AZİZ
EL_AZİZ - 5 yıl Önce

Sayın başkanım Rabbim yapacağınız çalışmalarda size ve ekibinizin yardımcısı olsun doğru zamanda doğru karar vermek önemli en çok oyu aldığınız mahallelere en fazla hizmeti götürün bence malesef hükümetimizde buna dikkat etmedi sonuç ortada en çok oyu aldığı bayburta bakın elazıa bakın malatyaya bakın. ama malesef en fazla hizmeti van aldı antalya aldı istanbul aldı d bakır aldı sonuçlar ortada

Burak
Burak @EL_AZİZ - 5 yıl Önce

En çok oyu aldığı mahallelere en fazla hizmeti mi götürsün?Oy almadığı yere hizmet götürmesin mi?Zihniyete bak...Bayburt Elazığ niye hizmet almıyor diyorsun birde.Düşündün mü hiç?Adamlar seni çantada keklik olarak görüyor niye hizmet getirsin?Hizmet olmamasına rağmen oy vermeye devam ediyorsunuz.2099 yılında gelecekmiş hizmet oy vermeye devam..

EL_AZİZ
EL_AZİZ - 5 yıl Önce

kentsel dönüşüm ilk hedefiniz olmalı bence kentsel dönüşüm yapılmadan çalışmalar yerini bulmayacak kanaatindeyim orduevi köprülü kavşağı en güzel örnek buna bence o kavşak kentsel dönüşüm sonrası yapılsaydı daha faydalı daha gösterişli daha amacına uygun yapılmış olurdu ama kentsel dönüşüm yapılmadan o kavşak yapıldığı için sizinde içinize sinmediği belli saygılarımla

tuna
tuna @EL_AZİZ - 5 yıl Önce

şehirleri beton ormanına dönüştürdüler.. hal böyleyken bu kişilerden kentsel dönüşüm yapmasını beklemek çok tuhaf doğrusu :)

Osman
Osman @EL_AZİZ - 5 yıl Önce

Kentsel dönüşüm değil ama Türkiyenin en büyük rantsal dönüşümü yapıldı. Nailbey de, Yunusemre Bulvarı, Mustafa Uygur Bulvarı, Mimar Faruk Caddesi, Üniversite Mahallesi, Sürsürü, başta olmak üzere 4 kat yıkıldı aynı yerde 8-10-12-14 kat binalar yapıldı. Şehiri dışarı taşıyacağım diyerek seçilenler herşeyi şehirin içine taşıyarak merkezi boğdular

ercan
ercan - 5 yıl Önce

Cumhuriyet Mahallesinde eski toki cami üst yollar rezalet. Plansız ve berbat yolların fotoğraflarını paylaşın.

SIRADAKİ HABER

banner137