Bu akşam saat 20:31 sıralarında Elazığ’ın Sivrice İlçesinde 5.3 şiddetinde meydana gelen depremin ardından Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Kanal Fırat canlı yayınında değerlendirmelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, devletin olay yerinde olduğuna vurgu yaptı.

ŞERİFOĞULLARI: BİZDE GEREKLİ İŞLEMLERİ, GEREKLİ YARDIMLARI YAPACAĞIZ DEVLET BURADA

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Rabbim beterinden saklasın. Hakikatten üzücü bir olay. Bütün hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sayın valimizle birlikte buradayız. Herhangi bir sıkıntı olduğunda anında bizlere iletecekler ve bizde gerekli işlemleri, gerekli yardımları yapacağız. Devlet burada. Bu noktada köylülerimizde depremin büyüklüğü noktasında bir koku, endişe hali. Herhangi bir sıkıntının olmaması bizleri sevindirdi. Bu noktada biz buradayız. Köyleri tarıyoruz. Herhangi bir sıkıntı yok. Bu noktada bu olay bizleri hem üzmüş hem de can kaybının olmaması bizleri sevindirmiştir. Herkes görevinin başında. Herhangi bir olayda müdahale edilecektir”ifadelerini kullandı.