Başkan Şerifoğulları, İzleyenleri Duygulandırdı

Uzaktan eğitime katılamayan öğrenciler için Elazığ Belediyesi yardım kampanyası başlattı. Elazığ Belediyesi tarafından konuyla ilgili oldukça dikkat çeken bir video da hazırlandı.

Başkan Şerifoğulları, İzleyenleri Duygulandırdı

Koronavirüs nedeniyle eğitim ve öğretimin uzaktan devam etmesiyle birlikte çok sayıda öğrenci internete erişim problemi yaşıyor.

Tablet yada bilgisayarları olmadığı için uzaktan eğitim derslerine katılamayan öğrencilerin sayısı bir hayli fazla olurken Elazığ Belediyesi konuyla ilgili harekete geçti.

"GÖNÜLDEN EĞİTİME DEĞER VERİN"

Tablet alacak maddi durumu olmayan öğrencileri tabletle yani dolaylı olarak eğitimle buluşturmak isteyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğuları yardım seferberliği başlattı. “Gönülden Eğitime Değer Verin, Bir Gönüle de Siz Girin” sloganıyla yola çıkan Başkan Şerifoğulları tablet ihtiyacı olan öğrencilere tablet alınması için yardım kampanyası başattı.

Kampanya kapsamında “Gönülden Eğitim” banka hesabına bağışta bulunulabilecek ve toplanılan bağışlarla ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet alınacak.

Projeyle ilgili Elazığ Belediyesi tarafından bir de klip hazırlandı. İzleyenleri duygulandıran klipte Başkan Şerifoğulları da rol aldı.

VİDEO

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ali Gün
Ali Gün - 3 yıl Önce

Elazığ Belediyesi paraları gereksiz yere harcayacağına çocujklara harcasın. Kampanya değil amaç çocuklar üzerinden reklam yapmak. Siz de alkışlarsınız tabi...Size de kampanya yapıyor ya....

Batuhan karakose
Batuhan karakose - 3 yıl Önce

Guzel video ama sadece bir video olmamasi lazim.
Bunun gercek olarak uygulanmasi temennisiyle

SIRADAKİ HABER

banner137