Başkan Şerifoğulları, Medya Grubumuzu Ziyaret Etti

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları medya grubumuzu ziyaret etti. Kanal Fırat Televizyonu’ndan övgüyle bahseden Başkan Şerifoğulları, “Kanal Fırat Televizyonu olarak yıllardan beri ilimize hizmet ediyorsunuz” dedi.

Başkan Şerifoğulları, Medya Grubumuzu Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle medya grubumuzu ziyaret etti.

Birimleri tek tek gezen Başkan Şerifoğulları, çalışanlarla sohbet etti.

“BİR İLDE BASIN NE KADAR GÜÇLÜ İSE ŞEHRE DE O KADAR KATKI SUNAR”

Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Şerifoğluları, gazetecilerin fedakarca görev yaptığını belirterek “Bugün 10 Ocak çalışan gazeteciler günü bu vesile ile tüm çalışan gazetecilerimizin gününü kutluyorum tabi gazetecilerimiz gece gündüz demeden vefakarca fedakarca görev yapan zor şartlar altında görev icra eden her zaman devletimizin yanında olan milli mücadeleden itibaren devletimizin birliği beraberliği notasında yürekli seslerini her zaman dile getiren çalışanlarımız sağolsunlar ilimizde de yerel medya güçlü, bu noktada 4 tane günlük gazete 2 tane haftalık gazete dört tane de televizyonumuz var bunlardan bir tanesi de yıllardan beri faaliyetini sürdüren Kanal Fırat. Ben öncelikle Kanal Fırat Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’a Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’a ve sizlere şükranlarımı arz ediyorum yıllardan beri ilimize basın anlamında hizmet ediyorsunuz bir ilde basın ne kadar güçlü ise aynı şekilde şehre de o anlamda katkı sunuyor. Tabi kesinlikle kişisel menfaatler için kullanılmamalı şehrin menfaatleri doğrultusunda kullanılmalı şehrimizde de yerel basın ilimiz menfaatleri doğrultusunda her zaman çaba sarf ediyor. Özellikle Kanal Fırat ailesine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz” sözlerini kaydetti.

“BİZ ŞEHRİMİZİ SEVİYORUZ”

Görev sürecinin 9. ayında olduklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, şehrin her yönden kalkınması adına çaba sarf ettiklerini ifade ederek, “Memleket işi gönül işi diyerek göreve başladık görev süremizce şehrimiz adına çok kıymetli adımlar attık inşallah bundan sonraki süreçte de bu adımları atamaya devam edeceğiz biz şehrimiz seviyoruz samimiyle bu şehrimize katkı sunmak istiyoruz katkı sunarken de hem basın medya kuruluşlarımız hem de sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya gelerek istişare ediyoruz ve sıkıntıların çözümü noktasında da şehrimizin her yönden kalkınması adına katkı sunabilme adına gayret ve çabayla çalıyoruz Rabbim inşallah bizleri mahcup etmez ve şehrimize en güzel hizmeteler yapmayı bizlere nasip eder” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137