Başkan Şerifoğulları, Muhtarlarla Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen programda muhtarlarla buluştu.

Başkan Şerifoğulları, Muhtarlarla Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesinde bu kez mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve teşkilat mensupları katıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen buluşmada konuşan Başkan Şerifoğulları, hizmetlerin vatandaşa ulaşmasında muhtarların devlet ve millet arasında bir köprü vazifesi gördüğünü ifade ederek, sunulan hizmetlerden dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimlerinden bir olan 14 Mayıs Seçimleri'nde Elazığ’ın Cumhur İttifakı'na çok büyük bir teveccüh göstererek dört milletvekilini Meclis’e gönderdiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüzde 67 oy oranıyla destek vererek Türkiye’de 13. sırada yer aldığını ifade ederek, “Türkiye genelinde de milletimiz Cumhurbaşkanımıza çok büyük bir teveccüh göstererek yüzde 49.5 oy oranıyla en yakın rakibine önemli bir fark attı. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci ayağını gerçekleştireceğiz. 28 Mayıs’ta önümüzde tek bir pusula olacak. Bu pusulanın bir tarafında 21 yıldır ülkemize çok büyük eser ve hizmetler kazandıran, eser ve hizmet siyasetini yürüten Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacak, pusulanın diğer tarafında ise eser ve hizmetlerin önlenmesi noktasında takoz ve yıkım siyasetini kendine şiar edinen Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Bu pusulanın bir tarafında güven ve istikrar olacak, diğer tarafında ise her daim yapılan icraatları ‘istemezük’ zihniyetiyle durdurmaya çalışanlar olacak. Bu pusulanın bir tarafında, 29 Ekim 2023 tarihinde Türkiye’de tek bir terörist bırakmayacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanımız, diğer tarafında ise terör örgütlerinin siyasi uzantılarıyla el ele, kol kola, omuz omuza yürüyen Millet İttifakı'nın adayı olacak. İnanıyorum ki Elazığlılar 14 Mayıs’ta olduğu gibi güçlü bir destekle Cumhurbaşkanımızın yanında olacaklar. Sizlerden Cumhurbaşkanımızın omuzlarındaki yükü hafifletmenizi istiyoruz. Sizlerin desteği, sizlerin söylemleri çok çok kıymetlidir. Bu noktada sizlerden destek istiyoruz.  Sizlerle omuz omuza büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etmek istiyoruz. Ve inşallah 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olacaktır.” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137