Başkan Şerifoğulları Mustafapaşa Mahallesi’nde

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Birlikte Yönetim" anlayışı doğrultusunda başlattığı mahalle ziyaretlerinin üçüncüsünü Mustafapaşa Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Başkan Şerifroğulları, “Yönetimdeki en büyük paydaşlarımızdan olan halkımızla iç içe olarak hizmet üretme gayretindeyiz” dedi.

Başkan Şerifoğulları Mustafapaşa Mahallesi’nde

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Birlikte Yönetim" anlayışı doğrultusunda başlattığı mahalle ziyaretlerinin üçüncüsünü Mustafapaşa Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Başkan Şerifoğulları’na belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri de eşlik etti.

Mahallede esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Şerifoğulları, yürütülen belediye çalışmalarını da yerinde inceledi.

Daha sonra vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, vatandaşların talep ve önerilerini birinci ağızdan dinleyerek ilgili belediye müdürlüklerine sorunların çözümü için anında talimat verdi.

Mustafapaşa Mahalle Muhtarı Yusuf Çakmak da ziyaretlerinden ötürü Başkan Şerifoğulları'na teşekkür ederek, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade etti.

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Şerifoğulları, mahalle sakinlerine 31 Mart seçimlerinde verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

ŞERİFOĞULLARI: HALKIMIZDAN KOPMAYACAĞIZ, HEP ONLARLA İÇ İÇE OLACAĞIZ

Mahalle Buluşmalarını 5 yıl boyunca sürdüreceklerini belirten Başkan Şerifoğulları, “Mahalle Buluşmalarımızın üçüncüsünü Mustafapaşa'da gerçekleştiriyoruz. Başkan Yardımcılarımız, Birim Müdürlerimiz ve meclis üyelerimizle halkımızın huzurundayız. Yönetimdeki en büyük paydaşlarımızdan olan halkımızla iç içe olarak hizmet üretme gayretindeyiz. Halkımızın fikirlerini önemsiyor, sorunları yerinde tespit ederek çözüm için istişare yapıyoruz. Bu ziyaretlerimiz bundan sonraki süreçte de devam edecek. Halkımızdan kopmayacağız, hep onlarla iç içe olacağız. İnşallah Elazığ'ımızı birlikte geliştirecek, birlikte güzelleştireceğiz. Mustafapaşa Mahalle sakinlerimize bizlere gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: BELEDİYE OLARAK KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ

Mahalleye park ve oyun alanları isteyen vatandaşların talebini de cevaplayan Başkan Şerifoğulları, "Bizim en büyük projelerimizden biri Orduevi’nin mevcut yerinden taşınarak oraya milletin nefes alabileceği bir kültür park yapmak; ama bunu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp olumlu bir cevap almadığımız müddetçe açıklamayacaktık. Açıkladıktan sonra yapamasaydık olmazdı. Biz de gerekli görüşmeleri kendileriyle yaptık ve kendisi de konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığına gerekli talimatları verdi. Şimdi cevap bekliyoruz ve belediye olarak konunun takipçisiyiz. Hakikaten bu bölgenin kurtuluşu orduevinin kaldırılarak altına otopark, üstüne de park yapılmasıdır. Yapılacak park ile hem halkımız rahat edecek hem de çevre mahalleler değer kazanacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2019, 14:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137