Başkan Şerifoğulları'nın Seçim Vaatleri Bir Bir Hayata Geçiyor

Elazığ Belediyesi tarafından hizmete sunulan, içerisinde ısıtıcısından prizlere, KİOKS cihazlarından internetine kadar birçok imkanı barındıran 'Modern Yolcu Otobüs Durağı', vatandaşların büyük beğenisini topladı.

Başkan Şerifoğulları'nın Seçim Vaatleri Bir Bir Hayata Geçiyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında bulunan ve "11 Ana Başlıkta 100 Proje" içerisinde yer alan "Yolcu Dostu Otobüs Durakları" Projesi şehrin farklı noktalarında hayata geçiriliyor.

Proje çerçevesinde 'Modern Yolcu Otobüs Durağı’ Öğretmenevi karşısında vatandaşların hizmetine sunuldu.

Toplu taşıma hizmetinden faydalanacak yolcuların doğru zamanda doğru durakta bulunmak üzere yönlendirilmesini sağlayacak ve aynı zamanda durakta bekleme sürelerini azaltmaya yardımcı olacak yeni sistem durakta, ısıtıcılar, internet, LED ekranlar, USB’li oturma bankları ve KİOKS cihazları bulunuyor. Kaliteli ve kolay bir ulaşım hizmeti veren, aynı zamanda modern görüntüsü ile dikkat çeken durak, vatandaşlarında büyük beğenisini topladı.

APAYDIN: ŞEHRİN DOKUSUNA VE YAPISINA UYGUN TASARLANMIŞ OLAN BU PROJEMİZİ FARKLI BÖLGELERİNE DE UYGULAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ''

Elazığ Belediyesi olarak hayatı kolaylaştırmak ve kalitesini artırmak adına çalışmalara aralıksız bir şekilde devam ettiklerini belirten Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Cemil Apaydın, ''Ulaşım alanında da konforlu, kaliteli ve güvenli bir ulaşım sağlamak adına projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Başkanımızın seçim öncesi vaatleri arasında bulunan yolcu dostu otobüs duraklarını yakın bir zamanda devreye aldık. Bu proje ile birlikte vatandaşlarımız akıllı durak ekranlarından otobüslerin tahmini varış sürelerini görebilecekler. Kartların dolumunu ve alımını yapabilecekleri KİOKS cihazları ile gişeler bulunmaktadır. USB ve Wi-Fi imkanlarından yararlanabilecek. Soğuk havadan da etkilenmemeleri için durağımıza ısıtıcılar bırakıldı. Böylelikle vatandaşlarımız soğuk havalarda ısıtıcılardan faydalanabilecekler. Şehrin dokusuna ve yapısına uygun tasarlanmış olan bu projemizi farklı bölgelerine de uygulamayı düşünüyoruz'' dedi.

KARLIDAĞ: ŞU AN ÇAĞI YAKALAMIŞ DURUMDA

Vatandaşlardan Arif Erdem Karlıdağ da ''Durak çok güzel olmuş, özellikle ısıtıcıları çok beğendim. Soğuk havalarda çok işe yarıyor. Elazığ’da her yerde böyle duraklar görmeyi beklerim. Önceki hali eskiydi, şu an çağı yakalamış durumda. Isıtıcılar çok büyük bir etken'' diye konuştu.

Durağı beğendiklerini dile getiren vatandaşlar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na projelerimi hayata geçirmelerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137