Başkan Şerifoğulları Şehir Genelindeki Belediye Çalışmalarını İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Şerifoğulları Şehir Genelindeki Belediye Çalışmalarını İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, belediye çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulunmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Hicret Mahallesi Muhtarlık ofisinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, daha sonra mahalle genelinde devam eden belediye çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu. Hicret Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan’da ziyaretleri esnasında Başkan Şerifoğulları’na eşlik etti.

Daha sonra şehrin kuzey-güney aksına yeni bir değer katan protokol yolunda incelemelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, otoyol standartlarında yapılan yeni bulvarın Hicret, Ataşehir ve Sürsürü Mahallelerine ayrı bir değer kattığını kaydetti.

GÜLBASABN: MUHTARLAR OLARAK BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NIN DAİMA ARKASINDAYIZ

Muhtarlar Dayanışma Derneği olarak önemli hizmetler gerçekleştiren Başkan Şerifoğulları’nın daima arkasında olduklarını belirten Murat Gülbasan, Başkan Şerifoğulları’ndan bir de park yapım sözü aldıklarını kaydetti. 40 gözeler olarak bilinen alanda mahalle sakinlerinin de talepleri doğrultusunda aileleriyle birlikte zaman geçirebilecekleri sosyal bir yaşam alanı yapılmasını istediklerini kaydeden Muhtar Gülbasan, Başkan Şerifoğulları’nın da mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda hareket edeceklerini belirtti.

Başkan Şerifoğulları, son olarak Harput Musiki Müzesi ve Belediye Konukevi'nde incelemelerde bulunarak gelinen aşamaya ilişkin yetkililerden bilgi aldı. Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat da incelemeleri esnasında Başkan Şerifoğulları’na eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2022, 15:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137