Başkan Şerifoğulları: Semt Pazarı Çaydaçıra Mahallemize Hayırlı Olsun

Çaydaçıra Mahallesi’nde açılan semt pazarını gezen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Vatandaşlarımızda gördüğümüz memnuniyet bizleri gururlandırdı” dedi.

Başkan Şerifoğulları: Semt Pazarı Çaydaçıra Mahallemize Hayırlı Olsun

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Çaydaçıra Mahallesi’nde hizmete açılan semt pazarını gezdi.

Çaydaçıra Mahallesi semt pazarını gezen Başkan Şerifoğulları’na AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver de eşlik etti.

Birer birer tezgahları gezen Başkan Şerifoğulları, hem vatandaşlarla sohbet etti hem de esnafları dinledi.

Her bir mahallenin sıkıntılarını gidermek için çalıştıklarını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 70 esnafın semt pazarında yer aldığını belirterek “Esnafımız mutlu, vatandaşımız mutlu. Onlar mutlu olunca bizlerde mutlu oluyoruz” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: BURADA ESNAFIMIZ MUTLU VATANDAŞLARIMIZ MUTLU

Başkan Şerifoğulları, “Bugün çaydaçıra mahallesinin özlemle ve hasretle bekliemiş olduğu ve çok ciddi manada talepte bulunduğu kapalı semt pazarının açılışını hep birlikte yaptık. Tabi buradaki vatandaşta görmüş olduğumuz memnuniyet bizleri hakikaten gururlandırdı. Fazlasıyla memnun olduk. Tabi ki Çaydaçıra Mahallesi ilimizin en büyük mahallelerinden bir tanesi. Yoğun nüfusla birlikte taleplerin artmasıyla birlikte biz Çaydaçıra Mahallesi sakinlerinin sıkıntılarını giderebilme taleplerini karşılayabilme adına yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Malumunuz Elazığ’ın en güzel parklarından bir tanesi olan ve bizimde vizyon projelerimizden bir tanesi olan kent köy projemiz 45 bin metrekarelik alan içerisinde çaydaçıra mahallesinde kurulmuştu. Vatandaşlarımız iki yıldır kent köyümüzü çok güzel bir şekilde dolu dolu kullanıyor. Bizlerde buraya her geldiğimizde uğradığımız yerlerden bir tanesi. Yine çaydaçıra mahallesinin nüfusun yoğun olması nedeniyle sürekli her yıl burada her yıl bağlantı yolları ile trafiği rahatla anlamadın da ve mahalle insanını rahatlatma alanında çalışmalarımız söz konusu. Bugünde kapalı semt pazarımızın açılışını gerçekleştirdik. Şuanda 70 civarında esnafımız burada faaliyet gösteriyor. İnşallah önümüzdeki Salı günü bu sayı daha da artacak. İhtiyaçlar ve talepler doğrultusunda pazarcılar dernek başkanımız ve muhtarımız ile birlikte istişare sonucunda buradaki esnaf sayısını daha da arttıracağız. Burada esnafımız mutlu vatandaşlarımız mutlu. Onlar mutlu olunca bizler mutlu oluyoruz. İnşallah çalışmalarımız her daim bu şekilde devam edecek. Bizim bu çalışmalarımızda teşkilatlarımız her daim yanımızda bu günde kadın kolları yönetimimiz yanımızda. Hemşehirlerimiz ile hem hasbihal ediyoruz. Hem burada alışveriş yaparlarken onların mutluluklarına şahit oluyoruz. Onlar mutlu oldukça bizler mutlu oluyoruz. Bu tür çalışmalarımızı en güzel şekilde yapmak kaydıyla görevimizi tamamlamayı düşünüyoruz. Bir kez daha çaydaçıra mahallesine hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137