Başkan Şerifoğulları Taraftarların Talebini Geri Çevirmedi

Gençlik 23 Elazığspor Taraftarlar Derneği’nin çağrısına kayıtsız kalmayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fatsa Belediyespor maçı için Hıdır Bilek Doğukent Stadyumu'nun yan tarafında bulunan alana dev ekran kurulacağını açıkladı. Başkan Şerifoğulları, “Hıdır Bilek Doğukent Stadyumuna dev ekranı sizin için kuruyoruz” dedi.

Başkan Şerifoğulları Taraftarların Talebini Geri Çevirmedi

Her daim Elazığspor'un yanında duran Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığspor taraftarlarını yalnız bırakmayarak çağrılarını duydu.

Gençlik 23 Elazığspor Taraftarları Derneği Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan seyircisiz maç oynanacağı için Hıdır Bilek Doğukent Stadyumu’nun yanındaki alanda dev ekran kurulmasını istemişti.

Başkan Şahin Şerifoğulları, taraftar derneğinin çağrısına kayıtsız kalmadı ve . Fatsa Belediyespor maçı için Hıdır Bilek Doğukent Stadyumuna dev ekran kurulacağını açıkladı.

GENÇLİK 23 TARAFTARLAR DERNEĞİ’NİN TALEBİ

Gençlik 23 Elazığspor Taraftarlar Derneği’nin Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na, “Sezonun Son 2 Maçı Yine Oyunlar Başladı Sahada İş Bitiremiyenler Masa Başında İş Bitirmeye Başladı Biz Gençlik 23 Elazığspor Taraftarlar Derneği Olarak Kulüp Başkanımızdan Hocalarımıza Ve Futbolcularımıza Sonuna Kadar İnanıyoruz Güveniyoruz Son Maçın Bitiş Düdüğüne Kadar Elazığsporumuzun Yanında Olacağız Herkesin Bir Hesabı Varsa Allah'ında Bir Hesabı Var Buradan Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğullarından Elazığspor Taraftarı Adına Bir Ricamız Olacak Cezalı Olduğumuz Fatsa Maçında Stadın Yanındaki Alanın Düzeltilerek Dev Ekran Kurulup Elazığspora Gönül Vermiş Taraftarlarımızla Oradan Takımımıza Destek Olmak İstiyoruz Şahin Başkandan Bunun Sözünü Elazığspor Taraftarına Vermesini Rica Ediyoruz” şeklinde çağrıda bulunmuştu.

ŞERİFOĞULLARI: DEV EKRANI SİZİN İÇİN KURUYORUZ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da çağrıya kayıtsız kalmayarak, “Büyük Elazığspor’umuzun cefakar taraftarlarının isteğine kayıtsız kalamayız. Fatsa Belediyespor maçı için Hıdır Bilek Doğukent Stadyumuna dev ekranı sizin için kuruyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ahmet D.
Ahmet D. - 2 yıl Önce

En son TOKİ konutları için söylediklerinden sonra ağzınla kuşta tutsan boştur bu saatten sonra. Eskiden sizde Duşakabin mi vardı diye küçümsediğin bu millet sana ve senin gibilere yedirmeyecek Elazığ’ı. Zengin mülklerinizde duşakabinlerinizde boğulun.

--------
-------- @Ahmet D. - 2 yıl Önce

"Boş zırıltılılar" adlı kişi bu sitenin azılı trollerindendir. Yorumlarını okursanız çok bariz psikolojik sorunları ve kişilik sorunları olduğunu görürsünüz. Toplum sağlığı ve huzuru için tedavi edilmeli.

Saran yappppprağa cevap
Saran yappppprağa cevap @Ahmet D. - 2 yıl Önce

Tasması milletin elinde olan sensin size gore sizin gorusunuzde olmatan herkes yalaka degilmi ? Yillardir secim kaybetmekten yorulmadiniz hala tasmali olan siz degilsiniz oylemi ? Bir duşa kabin ve munadebetsiz bir dert bile size secum kazandiracak saniyorsunuz zeka bu degil bos kafa tasi sizin taşdiginiz

Bos ziriltililar
Bos ziriltililar @Ahmet D. - 2 yıl Önce

Boş yapma .deli oluyorsunuz degilmi ? Hic birsey buladiniz bir soruyu milletin gozunde kin tutturmaya caliyorsunuz
Kininjzde bogulun . Eminim o dusa kabin meselesinde o kadinin ailesi bile boyle bir boş derdi .baskana sordugu icin utandi siz hala sanki küfür edilmis kiiii asla hakki yok ama sanki bu yapilmis hakaretler edilmis gibi boş konusuyorsunuz .işsizmisiniz acaba ? Dualşa kabin dert degil lüx kafaniz basmiyor galiba ? Kadinda mantik yok düsunse bitmis evin banyosunun duvarlari ittiriliptemi buyultulecek acaba ? Bu mantiga anca kininde bogulasicalr provake edebilirdi ettiniz de . Ama diyorumya siz anca bos islerde müdurlük yapin yigitte yüruyor kervanda yürüyor sizde hop oturup hop kalkiyorsunuz hadi gidin duşa kabin modelelrinize uygun banyo bakmaya anca bis islerle ugrasin işszler

belediye başkanı
belediye başkanı - 2 yıl Önce

Belediye başkanı takım düşme potasının son anların da ortaya çıkacağına, sezon başı ortaya neden çıkmadı? tamamen seçim yatırımı.

Sonradan görme
Sonradan görme - 2 yıl Önce

Eonradan görmelerin en büyük özelliği millete tepeden bakmadır. Bilinç altı zaman zaman böyle ortaya çıkar, duşakabindeki örnek gibi...hele de bir bayana senin evinde duşakabin yani banyo varmı demek kadar en azından ayıp bişey yok.

Bayan banyoyu baskana niye soruyor?
Bayan banyoyu baskana niye soruyor? @Sonradan görme - 2 yıl Önce

Ne dertmişş be kadindan derdii gecti sizden cikmiyor . Baktiniz baskan elaizg spor taraftarini memnun etti sevindirdi yureginiz patladi baskan sevilecek diye degilmi? Sanki chpli dis
Didiim bld. baskani gibi taciz de bulunmus sanki hdp li vekil gibi tecavuzle gundme gelmis vs. Ne demis neee bu neyin kini kadin unuttuda size ne oluyor yada kadin o soruyu yani banyo sorusunu baskana sorunca kucuk deyince ayip degil de daha onceki evinde duaskbin varmiydi diyen baskanmi ayip etmis oluyor yuhhhhh szie beeee .ne zeka ne mantik var sizde . Kininizde bogulun emi .

Boş Zırıltılara Cevap
Boş Zırıltılara Cevap - 2 yıl Önce

Bunların sizin gibi avukatları ‘koyunları’ olduktan sonra merak etme bugün o teyzemizin duşakabini konuşulur yarın senin kendi evinin duşakabininde görürsün sonra zamanında dedikleri gibi başkanım suçsuzdur deyip çıkarsınız. Nefsiniz ancak körü körüne oy vermede. Eleştiriyi kabul edemeyip çatlıyorsunuz rezilliğiniz bini aştı.

Boş ziriltilar
Boş ziriltilar @Boş Zırıltılara Cevap - 2 yıl Önce

Senin duşa kabin yol gecen hanı olabilir bu yuzden kişi kendinden bilir işi biz belediye baskanina bunu dert olatak anlatmayi bile ayip olarak gorecek kadar şerefli insanlariz sen kendi dusa kabinini kontrol et

.
. - 2 yıl Önce

Ceza ertelenemiyomu böyle bi Şansımz yokmu yazik taraftara en çok ihtiyaç duyulan maç

Çağlar
Çağlar - 2 yıl Önce

Sonra demesin önceden dev ekranmı vardı diye ???!

Sahipsiz Elazığ
Sahipsiz Elazığ - 2 yıl Önce

Bu reklam yapmayı yaptırmayı ne kadar çok seviyorsunuz

Boşa
Boşa - 2 yıl Önce

Dev ekran olmasa da Elazığ Fatsa yı Yener ama rakipleri de puan kaybetmeyeceği için şimdiden geçmiş olsun diyelim. Elazığspor’un bütün gelirlerini Selçuk ve avaneleri her taraftan abluka altına almış boşa uğraşmayın

+++++++++
+++++++++ @Boşa - 2 yıl Önce

Elazığspor maçı kazandığı zaman diğer maçlar önemsiz. Sezon sonu, önemli sıralamalar ikili ve üçlü averaja göre belirleniyor. Gelecek hafta Kahta ve Elazığspor kazanırsa 39 edecekler. Puan eşitliğinde Elazığspor ligde kalacak (Karaman'a karşı da ikili averajda önde. Üç takımın puanı eşit olursa yine Elazığspor kalacak). Lig devam ederken sıralama puandan sonra genel averaja bakılıyor. Şu an Kahta'nın üstte olmasının nedeni genel averaja göre bizden iyi olması.


SIRADAKİ HABER

banner137