Başkan Şerifoğulları: Vatandaşla İç İçe Bir Yönetim Anlayışıyla Çalışıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek üzere Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ ile birlikte mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Başkan Şerifoğulları: Vatandaşla İç İçe Bir Yönetim Anlayışıyla Çalışıyoruz

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ, vatandaşlarla bir araya geldi.

“KIZILAY MAHALLESİ’NDEKİ KONUTLAR TEKRAR KENDİ ARSALARI ÜZERİNE İNŞA EDİLECEK”

İlk olarak Kızılay Mahalle sakinleri ile Kızılay Merkez Camii’nde buluşan il protokolü,  geçtiğimiz günlerde TOKİ Başkanı Ömer Bulut tarafından da açıklanan deprem konutlarına ilişkin bilgilendirmelerde bulundular. Zemin+üç kat olarak belirlenen 200 adet konutun, tekrar kendi arsaları üzerinde inşa edileceğine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Şerifoğulları, Kızılay Mahalle sakinlerinin isteklerinin de bu doğrultuda olduğunu söyledi.

“DİLEK VE PETEK SİTELERİNDE ANAHTAR TESLİMİ”

Daha sonra depremde yıkılan ve TOKİ tarafından yapımı tamamlanan Dilek ve Petek sitelerinin, anahtar teslim törenine katılan Başkan Şerifoğulları, anahtarlarını alan hak sahiplerine, yeni evlerinde sağlık ve huzurla oturmaları temennisinde bulundu. Önümüzdeki günlerde de devam edecek olan anahtar teslim sürecinin, problemsiz bir şekilde hak sahiplerine iletileceğini vurgulayan Başkan Şerifoğulları, belediye olarak kendilerine her türlü imkânın sağlanacağını kaydetti.

“ŞEHRİ KADINLARIMIZ İLE BİRLİKTE YÖNETİYORUZ”

Ziyaretlerinin son durağında ise Hicret Mahalle sakinleri ile bir araya gelen il protokolü, kadınlar başta olmak üzere mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini yakinen dinledi. Ziyarette konuşan ve birlikte yönetim ilkesi doğrultusunda vatandaşla iç içe bir idare anlayışı benimsediklerini kaydeden Başkan Şerifoğulları, özellikle kadınların yönetimde daha çok söz sahibi olması gerektiğine dikkat çekti.

Kadının toplumun temel taşı olduğunu ve elinin değdiği her yeri güzelleştirdiğini ifade eden Şerifoğulları, hizmet anlayışlarında da kadın ve çocuğun esas ölçü alındığını aktardı.

Ziyarette söz alan Hicret Mahalle Muhtarı Murat Gülbasan ise kendilerini dinlemek ve sürece dâhil etmek üzere gelen il protokolüne, şahsı ve Hicret Mahallesi sakinleri adına teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Halime Yeşil
Halime Yeşil - 3 yıl Önce

Şahin Şerifoğlunun yaptığı imar planı yüzünden insanlar evlerini veremiyor. Kendisi halkla iç içeyiz diyor. slogan belediyeciliği sizin yaptığınız.

Lütfü Karadaşlı
Lütfü Karadaşlı - 3 yıl Önce

Vatandaşla içiçe olmak bir yere gidip oradan muhtar aracılığı ile 50 tane vatandaşı çağırtıp nutuk çekmekmidir.

Necmettin Uslu
Necmettin Uslu - 3 yıl Önce

Bu şehir bu belediye başkanı kadar kendini öne çıkarmayı seven bir başkan görmedi. Toplantıyı sanki kendi düzenlemiş gibi haber yapılıyor. İcraat sıfır reklam on numara.

Kesrikli meho
Kesrikli meho - 3 yıl Önce

Kardeşim bizim mahallenin hiçbir sorunu çözülmedi. Bir de yok şöyle yok böyle diye hava atmayın.

Sefahan Eylül
Sefahan Eylül - 3 yıl Önce

Bu açıklama yapınca hep gülesim geliyor. Bu şehir bu kadar başarısız bir belediye başkanı görmedi. Deprem gerçek yüzlerini ortaya çıkardı. millet can derdi bunlar imar. Vatandaş ev yapamıyor bunlar yıkılacak yollara kaldırım yapıyoı, asfald döküyor. Ne Talihsiz bir şehirsin Elazığ

Ethem
Ethem - 3 yıl Önce

Kaldırımcı

Yunus Emre Esnafı
Yunus Emre Esnafı - 3 yıl Önce

Yunus Emre Bulvarı günlerdir kaldırım yaplıyor: Elazığ deprem yaşamış belediye kaldırım yapıyor yazıklar olsun: esnaf mağdur trafik rezil

SIRADAKİ HABER

banner137