Başkan Şerifoğulları, Yılmaz ve Alpay İle Seçim Ziyaretlerinde Bulundu

Gazi Caddesi’nde yer alan esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şahin Şerifoğulları, Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay daha sonra Bingöl Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği “Bingöllüler Buluşması” programına katıldı.

Başkan Şerifoğulları, Yılmaz ve Alpay İle Seçim Ziyaretlerinde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri kapsamında, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı-Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Gazi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, 14 Mayıs Seçimleri için destek istediler.

ŞERİFOĞULLARI: İSTİKRARSIZLIĞA VE KOALİSYONLARA TESLİM ETMEYECEKTİR

Başkan Şerifoğulları, “Hemşehrilerimiz, 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı diye ifade ettiğimiz ülkemizin ve milletimizin önümüzdeki asrına dair hayallerini ve hedeflerini düşünerek sandığa gidecektir. Bugün geldiğimiz noktada kendi öz kaynaklarımız ile büyüyen bir ülkeyiz. Üreterek güçlenen bir ülkeyiz. Milletimiz, ülkemizin kaderini iç çekişmelere, istikrarsızlığa ve koalisyonlara teslim etmeyecektir.  Biz hemşehrilerimize güveniyoruz. Elazığ’ımız ülkemizin şahlanış dönemine en güçlü desteği verecektir. Elazığ, bir kez daha ‘Doğru Adımlarla, Doğru Adamla’ devam kararı alacaktır. İnşallah 14 Mayıs Seçimleri'nin ardından milletimizin desteğiyle daha güçlü yarınlar inşa edeceğiz.” dedi.

YILMAZ: VATANDAŞIMIZ GÜVEN VEREN SİYASETTEN YANA TAVRINI KOYACAKTIR

Elazığ ziyaretine ilişkin değerlendirmede bulunan Yılmaz, “Elazığlı ve Bingöllü kardeşlerimizle buluştuk. 14 Mayıs’ta yapılacak tarihi seçime yaklaşıyoruz. Bütün seçimler kritik, bütün seçimler önemli ama bu seçim tarihi bir seçimdir. Türkiye’nin adeta bir yol ayrımına geldiği, rotasını çizeceği bir seçim olacaktır. ‘Türkiye Yüzyılı’nı tercih edenlerle, Türkiye’yi eski Türkiye’ye çevirmeye çalışanların oylanacağı bir seçim olacaktır. Bir tarafta tecrübeli, dirayetli, güçlü bir lider olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı var, diğer tarafta  ise birbirine benzemez partilerin olduğu, vatandaşa hesapsız kitapsız, plansız, programsız vaatlerin ortaya konulduğu Millet İttifakı var. Milletimizin Cumhur İttifakı'nı tercih edeceğine yürekten inanıyoruz. Elazığ ve Bingöl illerimiz Türkiye’de en yüksek oranda Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’ye destek veren iller olacaktır. Sahada da bunu gördük. Bazı sorunlar, sıkıntılar elbette var. Depremi yaşadık, tüm dünyada etkili olan pandemiden kaynaklı sıkıntılarımız var. Ama bunları aşacak olan da yine AK Parti’dir, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır, Cumhur İttifakı'dır. Vatandaşımız da bunu görüyor ve güven veren siyasetten yana tavrını koyacaktır. Seçim sonrası söylediklerini unutan değil, geçmişte söylediğini yapan, bugün söylediklerini yapacak olanlara destek olacaktır. İnşallah yeni bir dönemi, güçlenme sürecinin devam edeceği bir dönemi yaşayacağız. Türkiye üzerinden hesap yapanlar, Türkiye’yi dizayn etmeye çalışanlar inşallah hüsrana uğrayacaklar, sandıkta gereken cevabı alacaklardır” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137