31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yoğun temposunu sürdürüyor.

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından, yeniden Elazığ Belediye Başkanlığı’na aday gösterilmesinin ardından Elazığ’da binlerce vatandaşın sevgi seli ile karşılanan Başkan Şerifoğulları, gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun ilgi görüyor.

Besi OSB’nin Yapım Süreci Masaya Yatırıldı Besi OSB’nin Yapım Süreci Masaya Yatırıldı

Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan birbirinden kıymetli projeleri bir bir hayata geçirerek, insanı merkeze alan çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışı ortaya koyan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarının üçüncü gününde AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nda partililerle buluşma gerçekleştirdi.

HUZUREVİ SAKİNLERİ; “SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ”

Ardından, Elazığ Gazi Huzurevi’ni ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, huzurevi sakinleriyle sohbet edip onlara moral verdi. AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm’ün de eşlik ettiği Başkan Şahin Şerifoğulları, huzurevinde kalan yaşlılara karanfil dağıtarak hayır dualarını aldı. Huzurevi sakinleri Başkan Şerifoğulları ile gurur duyduklarını ifade ederken, kendisine başarı temennisinde bulundu.

Cuma namazını Sarayatik Camii’nde vatandaşlarla birlikte eda eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, daha sonra Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan Ehlibeyt Cemevi ve Kültür Merkezi’nde; Başkan Müslüm Keşkek ve yönetimi ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. Başkan Şerifoğulları, Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılanırken vatandaşlar Başkan Şerifoğulları’na olan sevgilerini dile getirerek destek verdi.

“ŞEHRİMİZİN HER BİR TARAFINA HİZMET EDEBİLMENİN GAYRETİ İÇERİSİNDE OLDUK”

Ardından Yıldızbağları Mahallesi’ndeki Elazığ Cem ve Kültür Vakfı’nı ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, Elazığ Cem ve Kültür Vakfı Başkanı Mahir Mahiroğlu, yönetimi ve vatandaşlarla buluştu. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Şerifoğulları; “Görev süremiz boyunca şehrimiz için örnek bir belediyecilik anlayışı ortaya koymaya çalışırken hiçbir zaman insan ayrımı yapmadık. Şehrimizin her bir tarafına hizmet edebilmenin gayreti içerisinde olduk. Hizmet belediyeciliğini gerçekleştirirken gönül belediyeciliğini de her zaman ön planda tuttuk. Sürekli vatandaşlarımızla bir araya gelerek taleplerini dinledik ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Hemşehrilerimizin gönlünde çok güzel bir yer edindik. Sizler, bizler için çok kıymetlisiniz. Bu süreçte desteğinize ve hayır dualarınıza talibiz.” dedi.

“BAŞKANIMIZ, ÇALIŞKAN BİR İNSAN VE HERKESE HAKKANİYETLİ BİR ŞEKİLDE HİZMET EDİYOR”

Elazığ Cem ve Kültür Vakfı Başkanı Mahir Mahiroğlu da, Başkan Şerifoğulları’nı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Başkanımıza adaylık sürecinde başarılar diliyoruz. Başkanımız, çalışkan bir insan ve herkese hakkaniyetli bir şekilde hizmet ediyor. Kendisinin Elazığ’a çok önemli hizmetleri oldu.” ifadesinde bulundu.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve beraberindeki heyet daha sonra Çocuk Evleri Sitesi’nde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün ve kurum çalışanları ile bir araya geldi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ŞEHİT ASLAN’IN AİLESİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Şerifoğulları son olarak, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen Kahraman Mehmetçiğimiz, Hemşehrimiz P. Söz. Er Kemal Aslan’ın ailesini evinde ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, beraberindeki heyet ve şehit ailesi; başta şehit Kemal Aslan olmak üzere bütün şehitlerimiz için dualar okudu. Başkan Şahin Şerifoğulları’na ziyareti esnasında üzerinde Ay ve Yıldız bulunan Kur’an-ı Kerim takdim edildi.