Başkan Şerifoğulları Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları "Gönül Belediyeciliği" ilkesi gereği il yöneticileri, muhtar, STK temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek istişarelerde bulunmaya devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Başkan Şerifoğulları il yöneticileri, muhtar, STK temsilcileri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Bu kapsamda ilk olarak Dörtyol Taksi durağını ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, taksici esnafıyla bir araya gelerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman da ziyaretleri esnasında Başkan Şerifoğulları’na eşlik etti.

Taksici esnafının zaman kavramı gözetmeksizin alın teri döktüğünü belirten Başkan Şerifoğulları, her bir şoförümüzün Elazığ turizminin gönüllü rehberliğini yaptığını kaydetti.

ŞERİFOĞULLARI: İLİMİZ TURİZMİNE KATKI SUNAN İLK GÖNÜLLÜ REHBERLERİMİZ TAKSİCİLERDİR

Şehrimize ilk defa gelen vatandaşların ilk muhabbet ettikleri kişinin taksiciler olduğunu söyleyen Başkan Şerifoğulları, “Onların verecekleri her bir adres, söyleyecekleri her bir söz turistlerin yönlendirilmesi noktasında çok önemli. O yüzden ekonomi zincirimizin önemli bir halkası da taksicilerimizdir” dedi.

Daha sonra Dörtyol kavşağındaki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaretlerinin bir sonraki ayağında ise Olgunlar Mahalle Muhtarı Hikmet Dursun ile birlikte Olgunlar Mahallesi’ni gezen Başkan Şerifoğulları, mahalle esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

İhtiyaçların hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması noktasında belediye müdürlüklerine talimat veren Başkan Şerifoğulları, daha sonra mahalle içerisindeki Mesudiye Cami'sinde eğitim gören Kur'an kursu öğrencilerini ziyaret etti.

“YÜCE RABBİMİZİN KELAMINI OKUYUP ANLAMAYA ÇALIŞMANIZ BİZLERİ ONURLANDIRDI”

Kur'an-ı Kerim’e geçen gençlerin tilavetlerini dinleyen Başkan Şerifoğulları, onlarla yakından ilgilendi.

Geleceğin teminatı çocuk ve gençlerin en güzel şekilde yetiştirilmesi için bütün imkânları sağladıklarını kaydeden Başkan Şerifoğulları, "Kur’an-ı Kerim yüce Rabbimizin kelamıdır. Onu okumak, öğrenmek ve anlamak en büyük görevlerimizdendir. Sizlerin bunun için çabaladığını görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Elazığ Gar Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, Devlet Demir Yolları Elazığ Gar Müdürü Nesimi Özaydın ile birlikte gar binasında incelemelerde bulundu. Görevlilerden bilgi aldıktan sonra gar personeliyle bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Son olarak, gelecek nesillere manevi anlamda destek olmak amacıyla faaliyet gösteren "Elazığ İlim ve Hayra Hizmet Vakfı"nı ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, vakfın Başkanı Zülfü Biçer ve yönetimiyle bir araya geldi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Söz namustur.
Söz namustur. - 3 yıl Önce

Sözünde durmak şereftir.

Burak23
Burak23 - 3 yıl Önce

Camide siyaset nedir arkadaş

Kral 23
Kral 23 - 3 yıl Önce

Anca gezin hizmet yok şehrin durumu ortada yazık şehre

vasfi dinç
vasfi dinç - 3 yıl Önce

Elazığ adına talihsiz bir dönem

Okan
Okan - 3 yıl Önce

Belediye hiç bir görevini yapmıyor camide siyaset yapıyor ayıptır günahtır haramdır Allah’a havale ediyoruz sizi önce birimlerin görevini yapsınlar beyax masa daki gelen bildirimlerin hiçbirine bakılıyor mu onu araştırın

23.01
23.01 - 3 yıl Önce

Maun suresi 6.ayeti aklima geldi

Ağu
Ağu - 3 yıl Önce

Dindarlığınız kendinize hizmetiz halka olsa daha iyi olur zira dindarliginiz halka hizmetiniz kendinize olunca hos olmuyor

SIRADAKİ HABER

banner137