Başkan Işıkver: “Kestiğimiz kurbanların, yegane amacı fedakârlıktır”

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Fedakarlığın simgesi olan Kurban ibadeti, insanları birbirine yaklaştıran, komşumuzu akrabalarımızı gözetmemize vesile olan anlamlı bir ibadettir” ifadelerini kullandı.

Başkan Işıkver: “Kestiğimiz kurbanların, yegane amacı fedakârlıktır”

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladı.

Başkan Işıkver, mesajında şunları kaydetti:

“Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir. Fedakarlığın simgesi olan Kurban ibadeti, insanları birbirine yaklaştıran, komşumuzu akrabalarımızı gözetmemize vesile olan anlamlı bir ibadettir.

“KESTİĞİMİZ KURBANLARIN, YEGANE AMACI FEDAKÂRLIKTIR”

Kestiğimiz kurbanların, yegane amacı fedakârlıktır. Bu anlamlı bayramın başta ülkemizin bugünlere gelmesinde çok önemli  katkısı olan, ülkemizin yarınları için şehadete yürümüş şehitlerimizin ve fedakâr gazilerimizin aileleri olmak üzere Elazığ halkı için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Tarık
Tarık - 3 yıl Önce

Allah. rızasını gözeterek ibadet yapanlardan razı olsun. Dini dünyevi emellerine alet edenleri ıslah etsin.

Ayhan Demir
Ayhan Demir - 3 yıl Önce

Kestiğimiz kurbanların yegane amacı Allah rızasıdır.

Nerdesniz
Nerdesniz - 3 yıl Önce

Elwzığın hiç bir hayati işlerinde meselesnde nerdesiniz. Cılız bir kaç açıklama ile geçiştirdiniz hep..siyaset iddianız varsa mlletin gerçek sorunlarının yılmaz savunucusu olacaksınız...bir genel başkanın gözüne girmek değl milletin gönlünde yer etmektir asıl mevzu....

Reis
Reis - 3 yıl Önce

ALLAAH rizasidir amacımız insaALLAAH eger senin amacin oysa sen kurban pahalıya gelir et alıp dağıt

Zaza
Zaza - 3 yıl Önce

Bırakın bu işleri sshipsiz Elazığ ne olacak

SIRADAKİ HABER

banner137