Genel Yayın Yönetmenimiz ‘Zeki Akbıyık’la Gündem’ programının konuğu MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver oldu.

Program moderatörü Zeki Akbıyık’ın erken seçim olursa milletvekili adayı olacak mısınız sorusuna il başkanı Işıkver bakın ne cevap verdi.

IŞIKVER: BENİM İDEALİM MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNE VE TÜRK DEVLETİNE HİZMET ETMEK

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “Seçim 2023 yılında olacak bu kesin. Hem cumhurbaşkanımız hem de genel başkanımız net bir şekilde noktayı koydular. Türkiye’de erken seçim olmayacak. O belirli çevreler Türkiye’nin Afrin’de, Karabağ’da ne işi var? Diyenler nerede ne işi var? Karadeniz’de niye gaz arıyorlar? Diyen kesim yok kesin sonbaharda seçim olacak diyor. Yarın büyüklerimiz bana derlerse ki sen geç şurada şu görevi al oraya geçeriz orada oluruz. Benim kendi adıma hiçbir hesabım yok. Ama bu şu demek değildir ki yarın bir görev verirlerse kaçarım. Teşkilat başkanlığını yine isterim. Ama genel başkanımız bana oğlum geç evinde otur derse şeref duyarım bu partinin bir neferi olarak bir köşede dururum. Ben bugüne kadar elde ettiklerim bu görevin şerefi bana ve çocuklarıma da bir ömür boyu yeter. Ben bu noktadan sonra milletvekili olup maaşına mı bakacağım. Ben sadece hizmet ederim. Şahsi olarak istediğim hiçbir şey yok. Bir beklentimde yok. Bir hesabımda yok. Benim idealim Milliyetçi Hareket Partisine ve Türk devletine hizmet etmek. İnanın ben milletvekilliğini de il başkanlığından daha üst bir koltuk olarak değerlendirmiyorum. Belediye başkanlığını da değerlendirmiyorum. Bu şehirde Doktor Devlet Bahçelinin mührü benim elimdedir. Onun temsilcisiyim onun vekiliyim. Bu şeref bana da benden sonrakilere de bir ömür boyu yeter” diye kaydetti.

Önümüzdeki ilk seçimde Elazığ’ın kaderine de değinen Başkan Işıkver, seçimlerde MHP’nin birinci geleceğini söyledi.

IŞIKVER: KURMUŞ OLDUĞUMUZ BAĞLAR 100 YILLIK BAĞLAR

Başkan Işıkver, “ Kesinlikle MHP birinci parti olur. Burada belki biz medya enstrümanlarını çok iyi kullanamıyoruz. Bu şehirde belki bizim her söylediğimiz olay olmuyor. Biz daha çok tribüne oynamak yerine tabanla kucaklaşmayı ve bütünleşmeyi tercih ediyoruz. Biz bu şehrin tabanından da tabanından geldik. Bizim kurmuş olduğumuz bağlar 100 yıllık bağlar” dedi.