MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver yayımladığı mesajda, “İslam dünyasının ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılar, hüznümüzü bir kat daha artırmaktadır. Ancak, ümitlerimizin yeşerdiği, aydınlık yarınlara olan beklentilerimizin katlandığı bu bayram günlerinde, tüm güçlükleri el birliği ile atlatacağımıza yürekten inanıyorum” diye kaydetti.

IŞIKVER: GÜÇLÜKLERİ EL BİRLİĞİ İLE ATLATACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM

Başkan Işıkver, “Toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir Ramazan Ayını daha geride bırakıp, Yüce Allah’ın tüm inananlara kutsal bir hediyesi olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepimizin bildiği gibi bayramlar, geleceğe olan umutların tazelendiği, hüzünlerin unutulup, mutlulukların paylaşıldığı çok özel günlerdir.Fakat son 2 yıldır tüm insanlığı kuşatan Covid-19 salgını dolayısıyla, kontrollü bir yaşam sürmekte ve bu mutlu günlerimizi sevdiklerimizden ayrı olarak kutlamaktayız. İçimizi burkan bu tablonun yanı sıra son birkaç gündür Kudüs’te yaşanan insanlık dışı görüntüler ve İslam dünyasının ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılar, hüznümüzü bir kat daha artırmaktadır. Ancak, ümitlerimizin yeşerdiği, aydınlık yarınlara olan beklentilerimizin katlandığı bu bayram günlerinde, tüm güçlükleri el birliği ile atlatacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

IŞIKVER: SARILIP KUCAKLAŞAMADIĞIMIZ, ÇOCUKLARIN KAPIMIZI ÇALAMADIĞI SON BAYRAM OLMASI DİLEĞİYLE

Başkan Işıkver, “Her türlü zorluğu, ortak değerlerimiz etrafında kenetlenerek aşıyoruz. Çünkü bizi bir arada tutan sevdamız; vatanımızdır, bayrağımızdır, milli ve dini bayramlarımıza olan inancımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle; gönüllere mesafenin olmadığını, gönül birliğimizin her daim baki olduğunu hatırlatarak, Tüm Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Sarılıp kucaklaşamadığımız, çocukların kapımızı çalamadığı son bayram olması dileğiyle”