Başkan Toraman: Okul Giriş - Çıkış Saatlerinde Büyük Sıkıntılar Yaşadık

2022 – 2023 eğitim öğretim yılının birinci döneminde okul giriş çıkış saatlerinde büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, yarıyıl tatilinde yola çıkacaklara da önemli uyarılarda bulundu.

Başkan Toraman: Okul Giriş - Çıkış Saatlerinde Büyük Sıkıntılar Yaşadık

Yarıyıl tatiline giren öğretmen, öğrenci ve temsil ettiği esnafına hayırlı olması temennisinde bulunan Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman oda olarak esnaflarıyla birlikte yeni döneme sorunsuz bir şekilde girmek istediklerini söyledi.

Başkan Toraman, 2022 – 2023 eğitim öğretim yılının birinci döneminde okul giriş-çıkış saatlerinde büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirtti.

Başkan Toraman, “2022 – 2023 eğitim öğretim yılında saatler ile ilgili sıkıntılar çektik. Bu sıkıntılarında giderilmesi için bu süreç içerisinde inşallah taleplerimiz olacak. Bu konuyla ilgili ciddi anlamda çalışmalarımız oldu. Çok net bir sonuç alamadık. Valiliğe de milli eğitime de dilekçelerimizi de verdim ama doğru dürüst bir cevap alamadık” dedi.

Toraman, yarıyıl tatilinde yola çıkacaklara da önemli uyarılarda bulundu.

Başkan Toraman, “Hem ticaret faaliyet gösteren esnaflarımıza hem de özel araç ile yola çıkacak sürücüleri yola çıkmadan önce trafiğe yeteri kadar uyması, alkol almaması, araçların kışlık bakımını yapmasını, trafik yoğunluğunun az olduğu yerleri tercih etmeleridir” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137