Başkan Türkoğlu ve Başkan Vekili Alanbay: Bakan Yardımcımız Yeni Yerimizi Olumlu Karşıladı

Sanayi Sitesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Oto Onarımcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Türkoğlu ve Başkan Vekili Mustafa Alanbay, 23 ve 24’üncü Milletvekili Tahir Öztürk’ün sanayi sitesi için açıkladığı yeni yerin şehre hayırlı olmasını temenni ederek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Başkan Türkoğlu ve Başkan Vekili Alanbay: Bakan Yardımcımız Yeni Yerimizi Olumlu Karşıladı

Sanayi Sitesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Oto Onarıcımlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Türkoğlu, sanayi sitesi için açıklanan yerin uygun olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

TÜRKOĞLU: BİZLERİN MÜRACAATTA BULUNDUĞU YERLERİN OLUMLU OLDUĞUNU VE AÇIKLADIKLARINI SÖYLEDİLER

Sanayi Sitesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Oto Onarıcımlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Türkoğlu, “Bugüne kadar birçok olumsuz engellerle karşılaştık. Cumhurbaşkanımızda sağ olsun sanayi sitelerinin yani şehir içinde kalan sanayilerin hepsinin dışarıya taşınması açıklamasında bulundu. Bizlerde artık sanayi sitemizin Nurallı Köyü Çam Yatağı mevkiinde daha önce bulduğumuz arazi üzerinde çalışmalarımız devam ediyordu. Milletvekilimiz Tahir abimiz sağ olsun bu konuda genel müdürlerle, bakan yardımcımızla bizlerin müracaatta bulunduğu yerlerin olumlu olduğunu ve açıkladıklarını söylediler” dedi.

Başkan Türkoğlu, Konu ile ilgili Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Milletvekillerinin de bilgileri olduğunu ifade ederek, evrakların onayda olduğunu söyledi.

Oto Onarımcılar Oda Başkan Vekili Mustafa Alanbay da, 26. Dönem Milletvekili Tahir Öztürk ile birlikte gerçekleştirdikleri temasın detaylarını anlatarak, bu sürece kolay varılmadığını ifade etti.

ALANBAY: TARIM ORMAN BAKANLIĞI NİHAT PAKDEMİRLİ’YE İLETTİK KENDİLERİNE BİR SUNUM YAPTIK

Oto Onarımcılar Oda Başkan Vekili Mustafa Alanbay, “Kıymetli oda başkanlarımızla beraber hazırlamış olduğumuz projeyi Tarım Orman Bakanlığı Nihat Pakdemirli’ye ilettik kendilerine bir sunum yaptık projemizi anlattık daire müdürleriyle daire başkanlarıyla genel müdürlerle birer toplantı yaptık” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2022, 20:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137