Başkan Ülgen, İstişare Toplantısının Sonuç Bildirgesini Okudu

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Ülgen yaptıkları istişare toplantısının sonuç bildirgesini okuyarak, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Başkan Ülgen, İstişare Toplantısının Sonuç Bildirgesini Okudu

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Ülgen geçtiğimiz günlerde yaptıkları istişare toplantısının sonuç bildirgesini okudu.

“BİR AN ÖNCE SONLANDIRILMALIDIR”

Toplantının sonuç bildirgesinde, “31 Mart 2019 yerel seçimler sonucunda YSK’nın vermiş olduğu karar sonucunda Palu’da oluşan ayrışma ve siyasi çekişmeler bir an önce sonlandırılmalıdır. Kovancılar ve Palu ilçelerinin ortak planladıkları hastane, adliye, arıtma tesisi, fen lisesi, sulama barajı ve başka yapıların bir an önce hayat geçirilmesi için çalışmaların hızlandırılması için gerekli girişimlerde bulunduk ve bulunmaya da devam edeceğiz. Muhtarlar sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi aktörlerin düzenli aralıklarla bir araya gelerek ilçe adına çözüm üretme mekanizmasını mutlaka hızlandırılmalıdır. İlçemizin kültür turizm ve tarihi eserlerini koruması noktasında çalışmalar yapan Çekül Vakfı’nın Palu’da temsilcilik açması için ilgili kurumla irtibata geçilerek çalışmalarımız sürdürülmektedir” denildi.

ÜLGEN: ATILAN İDDİA VE SÖYLENTİLERE İTİBAR ETMEK İSTEMİYORUM

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Ülgen, “Palu’nun siyasette ve bürokraside zayıflatılması ile ilgili olarak ortaya atılan iddia ve söylentilere itibar etmek istemiyorum. Bu adımların bu söylemlere pirim vermeyeceğini ve böylesi adımların atılmasının önünde duracağımızı ve sonuçlarının toplum üzerinde olumsuz etki bırakabileceğini hatırlatmak isteriz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2019, 19:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137